Hrvatska

PROBNA MATURA Prijave otvorene još samo danas

Učionica

Kako bi pomoglo maturantima da se pripreme za ispit državne mature, Učilište Algebra u čak 8 gradova – Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Zadru, Puli, Dubrovniku i Slavonskom Brodu – organizira besplatno polaganje probnih matura iz matematike, engleskog i hrvatskog jezika, a u uvjetima koji vjerno dočaravaju stvarno stanje.

Kandidate će na ovim besplatnim probnim maturama dočekati tipski zadaci koje su osmislili profesori s bogatim iskustvom, a kakvi se najčešće i pojavljuju na ispitu državne mature temeljem dosadašnjih iskustava. Mogućnost polaganja besplatne probne mature otvorena je svim učenicama i učenicima, neovisno o tome kako su se pripremali za ispit!

Ovo je prvi puta da neka organizacija u Hrvatskoj provodi simultano potpuno besplatna polaganja probnih ispita mature širom zemlje i u ovom obimu, omogućujući tako maturantima da svega nekoliko tjedana prije izlaska na važan ispit provjere svoja znanja i zaključe što, eventualno, još moraju naučiti i popraviti.

Budući da je broj mjesta na probnoj maturi ograničen, zainteresirani učenici trebaju se čim ranije prijaviti putem web stranice.

Pročitajte još

TKO PROPUSTI ROK, SNOSIT ĆE POSLJEDICE Ako ste zaštićeni najmoprimac, prijavite se u Registar stanova!

Dulist

MAĐARSKI I TALIJANSKI BORBENI ZRAKOPLOVI Iduća dva mjeseca bi trebali štititi hrvatsko nebo

Dulist

OD PREVLAKE DO ILOKA Biciklistički maraton u spomen ubijenih redarstvenika u Borovu selu

Dulist