Aktualno

Problemi na Lapadskoj obali: ‘Nema nikakve obrane kada je plima, kao da je plaža’

– Od početka radova na Lapadskoj obali, kad god je kiša nastane kaos. Oborinske vode stvaraju velike probleme – ističe stanovnica Lapadske obale Martina Schambert uslijed velikog grmljavinskog nevremena koje je u utorak pogodilo dubrovačko područje.

-Uništena je riva kao prvo, ovo nije riva, ovo je razbijeno i bačen šut. Nema nikakve obrane kad je plima nego prolazi kroz šut kao da je plaža. To se sve odlijeva okolo – dodaje Schambert. Inače, visoka plima poplavila je brojne gradske ulice, a Lapadska obala ‘potopljena’ je gotovo cijeli dan. Ipak, sva kiša i more na ulici, kako tvrdi Schambert, nema gdje oteći.

– Meni je vrt bio prepun vode. Tamo je vodomjer, on pluta u moru, iz vodomjera mi ulazi u dvorište. More se opet diže, stiže plima i puno je zemlje, a ništa se ne čisti i voda nema gdje otići, zaključuje Schambert te dodaje kako se nešto po ovom pitanju mora napraviti.

Pročitajte još

[PELJEŠAC JE ONLINE] Cijeli Jadran je od sada pokriven mjerenjima meteoroloških radara

Dulist

Od četvrtka se više ne može parkirati na prostoru ex. Radeljevića

Dulist

Dubrovnik u izboru najboljih gradova za život

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija