Aktualno

PRIPREMITE SE ZA SVI SVETE U Vrtlaru velik izbor cvjetnih aranžmana, košarica i lumina

Blagdan Svih svetih slavi se još od 4. stoljeća, a nastaje kao spomen svim mučenicima. Slavi se u različitim reli­gijama, a obilježava se prisjećanjem na naše najdraže koji više nisu s nama. Najveće poštovanje našim pokojni­cima izražavamo odlaskom na njihova vječna počivališta donoseći lampione i cvjetne aranžmane pa će tako groblja postati mjesto zahvala i prisjećanja uz upaljene lampione i miris cvijeća te će posjetiteljima ponuditi mir i spokoj.
Cvijeće koje se najčešće nosi na gro­blje su krizanteme, ruže, gerberi i kale. Krizantema ima posebnu simboliku jer predstavlja žaljenje, a posebno je zanimljivo to što cvjeta isključivo u studenom. Na tržištu su prisutne kri­zanteme različitih dimenzija i boja koje se savršeno mogu iskombinirati s drugim cvijećem u prekrasne cvjetne aranžmane. Vikend će Vrtlar dočekati spreman uz bogat asortiman prikladnog cvijeća, cvjetnih aranžmana, lon­čanica, košarica, lampiona i lumina po povoljnim cijenama. U Vrtlarovoj ponudi su raznovrsni gotovi aran­žmani, a postoji mogućnost njihove izrade po želji. Ove godine posebno je naglašena prodaja i ponuda u rasad­niku u Zatonu. Cjelokupna prodaja se odvija na otvorenom, gdje je i cijela ­ponuda izložena. Svim kupcima je dostupan parking te je radno vrijeme produženo.

Za više informacija nazovite besplatan broj 0800 370 370 ili posjetite internetsku stranicu https://www.vrtlar-dubrovnik.hr kao i Facebook stranicu Vrtlar Dubrovnik.

Promo

blank

Pročitajte još

BRAVO, EKIPA IZ VERANDE Andrić: Restoran je pun puncat. Hvala svima!

Dulist

‘BOŽIĆ PRIJE BOŽIĆA’ Dubrovačke tate pozivaju na još jednu hvalevrijednu akciju

Dulist

PSIHOLOGINJA NINA CRNOGORAC ŠABIĆ Mislim da možemo preživjeti još jedan ‘lockdown’. Ljudi su prilično otporni

Iva Dedo

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija