DuList PROMO

PRIPREMITE SE ZA SVI SVETE U Vrtlaru velik izbor cvjetnih aranžmana, košarica i lumina

Blagdan Svih svetih slavi se još od 4. stoljeća, a nastaje kao spomen svim mučenicima. Slavi se u različitim religijama, a obilježava se prisjećanjem na naše najdraže koji više nisu s nama. Najveće poštovanje našim pokojnicima izražavamo odlaskom na njihova vječna počivališta donoseći lampione i cvjetne aranžmane pa će tako groblja postati mjesto zahvala i prisjećanja uz upaljene lampione i miris cvijeća te će posjetiteljima ponuditi mir i spokoj.

Cvijeće koje se najčešće nosi na groblje su krizanteme, ruže, gerberi i kale. Krizantema ima posebnu simboliku jer predstavlja žaljenje, a posebno je zanimljivo to što cvjeta isključivo u studenom.

Na tržištu su prisutne krizanteme različitih dimenzija i boja koje se savršeno mogu iskombinirati s drugim cvijećem u prekrasne cvjetne aranžmane. Svi Svete će Vrtlar dočekati spremno uz bogat asortiman prikladnog cvijeća, cvjetnih aranžmana, lončanica, košarica, lampiona i lumina po povoljnim cijenama. U Vrtlarovoj ponudi su raznovrsni gotovi aranžmani, a postoji mogućnost njihove izrade po želji. Ove godine posebno je naglašena prodaja i ponuda u rasadniku u Zatonu. Cjelokupna prodaja se odvija na otvorenom, gdje je i cijela ponuda izložena. Svim kupcima je dostupan parking te je radno vrijeme produženo.

Za više informacija nazovite besplatan broj 0800 370 370 ili posjetite internetsku stranicu https://www.vrtlar-dubrovnik.hr kao i Facebook stranicu Vrtlar Dubrovnik.

Pročitajte još

#ADVENTNAVOJNOVIĆU Bosutski bećari pjevaju večeras usprkos kiši

Dulist

RESTORAN SHIZUKU TRINITY U BLAGDANSKOM OZRAČJU Fuzija okusa u adventskim kućicama!

Dulist

#ADVENTNAVOJNOVIĆU Sveti Nikola stiže u Lapad!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija