Aktualno

Pripremite se na gužve zbog Dubrovnik Foruma i uklonite vozila s Masarykova puta

Pripremite se na gužve zbog Dubrovnik Foruma i uklonite vozila s Masarykova puta

Tijekom održavanja Dubrovnik Foruma 2021. kao i otvaranja 72. Dubrovačkih ljetnih igara, koji se održavaju u subotu, 10. srpnja u Dubrovniku, Policijska uprava dubrovačko-neretvanska u suradnji s Ravnateljstvom policije provodit će posebne mjere osiguranja.

-Obavještavamo građane da će od petka, 9. srpnja do nedjelje, 11. srpnja privremeno dolaziti do zastoja na prometnicama koje vode od Zračne luke Dubrovnik do hotela smještaja stranih delegacija koje će prisustvovati navedenim skupovima kao i u zoni Starog grada. Policija će voditi računa da se promet najavljenih datuma odvija sa što manje zastoja i čekanja za građane kao i da se što manje utječe na odvijanje ostalih aktivnosti i događaja u gradu. Ovim putem građane molimo za razumijevanje i strpljenje u slučaju zastoja u prometu, a ujedno ih pozivamo da poštuju upute policijskih službenika na terenu – istaknuli su iz Policijske uprave.

Iz Sanitata obavještavaju da građani zbog održavanja Međunarodnog skupa ‘Dubrovnik Forum 2021’ u razdoblju od 8. srpnja 2021. godine od 18 sati pa do 11. srpnja 2021. godine do 10 sati, neće moći koristiti parkiralište u ulici Masarykov put (ispod Dvora Lapad).

-Ljubazno vas molimo da u navedenom razdoblju uklonite vaša vozila s navedenog parkinga – naglasili su iz Sanitata.

Pročitajte još

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

[FOTO] Župa Presvetog Spasitelja u Mokošici bogatija za četiri ministranta

Dulist

[FOTO/VIDEO] KAKAV UŽAS NA LAPADSKOJ OBALI Marina Frapa poplutala u fekalijama

Dulist