Sport

PRIPREME ZA KVALIFIKACIJE Maro Đuraš pozvan u reprezentaciju

PRIPREME ZA KVALIFIKACIJE Maro Đuraš pozvan u reprezentaciju

Igrač MNK Square Maro Đuraš još jednom se našao na popisu izbornika hrvatske futsal reprezentacije Mata Stankovića.

Ovaj put riječ je o pripremama za kvalifikacije za Euro 2016., koje će ‘Mini vatreni’ obaviti u Novigradu od 8. do 14. veljače, a tijekom kojih će odigrati i tri prijateljske utakmice.

U ponedjeljak 9. veljače zakazana je utakmica s reprezentacijom Vijetnama, dva dana kasnije s Francuskom, a potom u četvrtak 12. veljače opet s Vijetnamom.

Podsjetimo, kvalifikacijski turnir za odlazak na Europsko prvenstvo u Srbiji održat će se od 18. do 21. ožujka u Dubrovniku, a našima će protivnici biti Slovačka, Turska i Armenija.

Osim Đuraša na listi se našlo još 18 igrača: Saša Babić (Novo vrijeme), Duje Bajrušović (Novo vrijeme), Renato Koturović (Novo vrijeme), Franco Jelovčić (Split Tommy), Josip Suton (Split Tommy), Jakov Grcić (Split Tommy), Ivo Jukić (Split Tommy), Andrej Pandurević (Osijek), Marin Stojkić (Murter), Matej Horvat (Alumnus), Dario Marinović (Al Yarmouk), Matija Capar (Futsal Dinamo), Franko Bilić (Uspinjača), Vedran Matošević (Pesarofano), Frane Despotović (Balsan), Dario Šestić (Novi Marof), Kristijan Grbeša (Nacional) i Bojan Kubović (Nacional).

Vrijedi istaknuti kako su još dva člana Squarea sastavni dio reprezentacije. Trener Squarea Marinko Mavrović je pomoćni trener Mata Stankovića, a tajnik kluba Siniša Bačić ujedno je i tajnik reprezentacije.

Pročitajte još

Košarkaše Dubrovnika u Splitu nadjačali domaćini

Dulist

Ana Petković državna prvakinja u parovima na HEP Prvenstvu Hrvatske do 18 godina

Dulist

JUDO KLUB FORTITUDO 16 judoka položilo ispite za pripadajuće pojaseve

Dulist