DuList IN

PRIPREMA ALBUM! Baby Lasagna potpisao ugovor s diskografskom grupom

WhatsApp Image 2024 05 07 at 21.56.06

Baby Lasagna potpisao je globalni diskografski ugovor s Universal Music Groupom. 28-godišnji glazbenik potpisao je za Polydor Germany / Universal Music Hrvatska što će mu omogućiti pristup globalnom ekosistemu Universal Music grupe. Marko se viješću pohvalio i na Instagramu te istaknuo da je snimio novu pjesmu.

– Oduvijek sam želio eksperimentirati s glazbom i stvarati projekte koji nisu ograničeni na jedan glazbeni žanr. Zadovoljstvo mi je što sam pronašao istomišljenike koji su dovoljno ludi da se upuste u novo poglavlje sa mnom i željni da moju glazbu predstave globalnoj publici. Upravo smo završili snimanje nove pjesme i videa koje jedva čekam podijeliti sa svima. Također, u pripremi je i album na kojem će biti puno novog zvuka. Presretan sam što ću ovo izdanje predstaviti publici, jedva čekam vidjeti i čuti reakcije. S nestrpljenjem iščekujem vidjeti što donosi budućnost – izjavio je.

Iako je nakon Eurosonga najavio da će ove godine nastupati u Hrvatskoj, a potom u 2025. kreće po Europi, situacija se promijenila. Baby Lasagna ove godine već ima mnoštvo zakazanih koncerata, a među njima su i datumi u Poljskoj i Italiji, piše Index.

Pročitajte još

VRUĆINE SU STIGLE Kako odabrati pravilan SPF za svoju kožu?

Dulist

Japanke su ovog ljeta ‘cool’ obuća!

Nora Di Leo

DUB PUB KVIZ Naši sugrađani su željni znanja i zabave, a ova ekipa im to itekako omogućuje!

Nora Di Leo