Županija

PRIMANJE KOD NAČELNIKA Od župske pedijatrijske ambulante oprostila se dr. Mirela Čurlin

PRIMANJE KOD NAČELNIKA Od župske pedijatrijske ambulante oprostila se dr. Mirela Čurlin

Dr. Mirela Čurlin napustila je župsku pedijatrijsku ambulantu te od 1. rujna počinje raditi u Poliklinici Marin Med. Povodom njenog odlaska primio ju je župski načelnik Silvio Nardelli.
Inače, dr. Mirela Čurlin je specijalist pedijatrije s dugogodišnjim iskustvom, a od osnivanja pedijatrijske ambulante u Župi dubrovačkoj, od svibnja 2009. godine uspješno je brinula o zdravlju preko dvije tisuće mališana. Zbog njenog stručnog i toplog pristupa i roditelji iz okolnih općina liječenje svoje djece povjerili su upravo njoj.
Kako javljaju iz Župe dubrovačke, Dom zdravlja je jučer potpisao Ugovor s novom pedijatricom koja će na svoje radno mjesto doći sljedeći tjedan, dok prođu administrativne procedure s Ministarstvom zdravstva i HZZ-om. Pacijenti koji imaju potrebu pregleda u narednim danima mogu se javiti medicinskoj sestri u ordinaciji koja će ih dalje uputiti kako bi mogli ostvariti potrebnu zdravstvenu skrb putem druge pedijatrice.
Načelnik Nardelli zahvalio se dr. Čurlin na predanom radu u liječenju najmlađih pacijenata i pomoći njihovim roditeljima od kojih je kako kaže čuo samo riječi pohvale. Uz zahvalu Nardelli je doktorici poželio uspjeh u daljnjem radu.
Doktorica Mirela istaknula je kako je sve ove godine u Župi imala odličnu suradnju s lokalnom zajednicom i s roditeljima djece od kojih se teško rastaje. Životne prilike odvele su je na drugo radno mjesto.
-Želimo joj puno uspjeha – poručuju iz Općine.

Pročitajte još

SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA KONAVALA Usvojeno izvješće o radu načelnika Lasića

Dulist

Dolina Neretve prvi put uključena u poseban regionalni program Ministarstva

Dulist

Bliže se kraju radovi na cavtatskoj rivi

Dulist