Aktualno

Prijavite svoje volontere za godišnju nagradu!

Prijavite svoje volontere za godišnju nagradu!

Savjet Volonterskog Centra Dubrovnik objavio je natječaj za dodjelu Godišnjih nagrada za razvoj i promociju volonterstva.

Godišnje nagrade za razvoj i promociju volonterstva ustanovljene su kao znak javnog priznanja fizičkim i pravnim osobama (organizacijama) za iskazani doprinos razvoju volonterstva i volonterskih aktivnosti na području grada Dubrovnika.

Nagrade će se ove godine dodijeliti u četiri kategorije: doprinos razvoju volonterstva, koordinator volontera, organizator volontiranja te iznimno volonter godine.

Pravo na sudjelovanje ostvaruju neprofitne organizacije – organizatori volontiranja, definirane člankom 7 Zakona o volonterstvu NN 58/07, NN 22/13 koje su ostvarile značajan doprinos u domeni razvoja i promocije volonterstva kao i profitne organizacije koje su provodile korporativno volontiranje ili donatorskim putem podupirali rad udruga kao organizatora volontiranja na području grada Dubrovnika.

Upute i prijavni obrazac preuzmite na ovdje ili u Udruzi Bonsai, Sv. Križa 3, 20 000 Dubrovnik. Rok za prijavu je do subote, 2. prosinca 2017.

Sve ostale informacije možete saznati pozivom na telefonski broj 0919511009.

 

Pročitajte još

PERICA MARTINOVIĆ Volim Zagreb, ali pravo doma je ‘ođe’, u Gradu!

Ivana Mijić Vulinović

LJETNIKOVCI NA PRODAJU Od ruševine ispod Bourbona do tvornice paste na Ombli

Andrea Falkoni Račić

[FOTO] Stradun krcat, a gužve se tek očekuju

Dulist