Zanimljivosti

PRIJAVITE SE NA RADIONICE Tehnička kultura u Hrvatskoj slavi 75 godina

PRIJAVITE SE NA RADIONICE Tehnička kultura u Hrvatskoj slavi 75 godina

Povodom obiljžavanja 75. godina tehničke kulture u Republici Hrvatskoj, Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije uz potporu Hrvatske zajednice tehničke kulture organiziraju ciklus od 10 radionica za djecu i mlade ’75 godina tehničke kulture u Centru za mlade Dubrovnik’.

U četvrtak 10. lipnja i subotu 12. lipnja u popodnenvim terminima u 15 i 18 sati će se održati Papercraft radionice za mlade (od 7. razreda osnovne škole i starije). Papercraft su nove radionice, a na njima će polaznici izrađivati figure i maske od kartona prema zadanom predlošku, koje će na kraju radionice moći odnijeti sa sobom.

Cijeli petak 11. lipnja i subota 12. lipnja ujutro su rezervirani za radionice crtanja 3D olovkama za djecu i mlade. U petak će se održati 4 radionice u 9, 11, 16 i 18 sati, a u subotu dvije radionice u 9 i 11 sati. Na radionicama crtanja 3D olovkama će polaznici uz pomoć 3D olovke crtati zanimljive predmete, koje će na kraju radionice moći odnijeti sa sobom.

Broj mjesta na radionicama je ograničen, a za radionice se potrebno prijaviti preko poveznice.

Obavezno je donijeti maske na radionice sukladno preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Pročitajte još

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist

NA DANAŠNJI DAN Prije 150 godina rođena Ivana Brlić Mažuranić

Dulist

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist