Zanimljivosti

PRIJAVITE SE NA RADIONICE Tehnička kultura u Hrvatskoj slavi 75 godina

Povodom obiljžavanja 75. godina tehničke kulture u Republici Hrvatskoj, Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije uz potporu Hrvatske zajednice tehničke kulture organiziraju ciklus od 10 radionica za djecu i mlade ’75 godina tehničke kulture u Centru za mlade Dubrovnik’.

U četvrtak 10. lipnja i subotu 12. lipnja u popodnenvim terminima u 15 i 18 sati će se održati Papercraft radionice za mlade (od 7. razreda osnovne škole i starije). Papercraft su nove radionice, a na njima će polaznici izrađivati figure i maske od kartona prema zadanom predlošku, koje će na kraju radionice moći odnijeti sa sobom.

Cijeli petak 11. lipnja i subota 12. lipnja ujutro su rezervirani za radionice crtanja 3D olovkama za djecu i mlade. U petak će se održati 4 radionice u 9, 11, 16 i 18 sati, a u subotu dvije radionice u 9 i 11 sati. Na radionicama crtanja 3D olovkama će polaznici uz pomoć 3D olovke crtati zanimljive predmete, koje će na kraju radionice moći odnijeti sa sobom.

Broj mjesta na radionicama je ograničen, a za radionice se potrebno prijaviti preko poveznice.

Obavezno je donijeti maske na radionice sukladno preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Pročitajte još

[FOTO/VIDEO] ‘KAKO NE BI OPET POSTALI NEZNANCI’ Druženje GO UHDDR Grada Dubrovnika i njihovih suboraca na Tireni

Dulist

Bliže se trodnevnica i proslava sv. Mihajla

Dulist

Boks i pjesništvo obilježili su život Ratka Zvrka

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija