Zanimljivosti

Prijavite se na prvi Kenova Gaming Creator Cup FIFA22

Facebook FIFA Creatori Vam donose prvi Kenova Gaming Creator Cup FIFA22 u suradnji sa Informatičkim klubom Futura. Online turnir počinje u ponedjeljak 15. studenog u 17 sati. Uz ugodno druženje i prijenos uživo na Facebook stranici Kenova Gaminga vidjeti ćemo tko je trenutno najbolji FIFA FUT igrač, a tko ima najbolje izgovore za svoje poraze.

Tunrnir je besplatan za sve igrače, a broj prijava je ograničen. Prijaviti se možete na linku: www.futura.com.hr/fifa-prijava/

Pravila turnira: 16 natjecatelja, PS4 verzija FIFA-e 22, Knockout sistem najbolji u 3 utakmice, FUT ekipe, zabranjeno korištenje loan igrača, svaki natjecatelj je obavezan streamat svoje utakmice kako bi se mogla provjeriti regularnost i sudjelovati u streamu.

Za prva 3 mjesta su kao nagrade osigurani PS kuponi u iznosima od 500 kn za 1. mjesto, 350 kn za 2. mjesto i 150 kn za 3. mjesto.

Prvi Kenova Gaming Creator Cup FIFA22 organizira Kenova Gaming u suradnji s Informatičkim klubom Futura, uz potporu Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

KAPETAN MARIJAN MARO BRAJAC Uvijek će mi falit onaj još jedan vijađ kojeg nisam učinio

Mia Njavro Banić

‘Revelin’ i Grad u objektivu Milana Mikija Kovača

Dulist

RADIONICA ‘OŽIVI DRVO’ U MUZEJIMA Djeca ukrašavala namještaj zaboravljenom tehnikom intarzijom

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija