Zanimljivosti

Prijavite se na prvi Kenova Gaming Creator Cup FIFA22

Prijavite se na prvi Kenova Gaming Creator Cup FIFA22

Facebook FIFA Creatori Vam donose prvi Kenova Gaming Creator Cup FIFA22 u suradnji sa Informatičkim klubom Futura. Online turnir počinje u ponedjeljak 15. studenog u 17 sati. Uz ugodno druženje i prijenos uživo na Facebook stranici Kenova Gaminga vidjeti ćemo tko je trenutno najbolji FIFA FUT igrač, a tko ima najbolje izgovore za svoje poraze.

Tunrnir je besplatan za sve igrače, a broj prijava je ograničen. Prijaviti se možete na linku: www.futura.com.hr/fifa-prijava/

Pravila turnira: 16 natjecatelja, PS4 verzija FIFA-e 22, Knockout sistem najbolji u 3 utakmice, FUT ekipe, zabranjeno korištenje loan igrača, svaki natjecatelj je obavezan streamat svoje utakmice kako bi se mogla provjeriti regularnost i sudjelovati u streamu.

Za prva 3 mjesta su kao nagrade osigurani PS kuponi u iznosima od 500 kn za 1. mjesto, 350 kn za 2. mjesto i 150 kn za 3. mjesto.

Prvi Kenova Gaming Creator Cup FIFA22 organizira Kenova Gaming u suradnji s Informatičkim klubom Futura, uz potporu Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist

NA DANAŠNJI DAN Prije 150 godina rođena Ivana Brlić Mažuranić

Dulist

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist