Zanimljivosti

Prijavi se za stipendiju RIT Croatia, fond je veći od 2,6 milijuna kuna!

Prijavi se za stipendiju RIT Croatia, fond je veći od 2,6 milijuna kuna!

U tijeku je natječaj za dodjelu stipendija RIT Croatia čiji fond iznosi više od 2,6 milijuna kuna. Prijave u ranom upisnom roku zaprimaju se do 15. veljače 2020. PRIJAVI se čim prije!

Biraš fakultet? Zapamti – karijera započinje odabirom obrazovanja!

Manjak informacija, financijske brige i zbunjenost mogu biti prevelik teret za mlade ljude i njihove obitelji dok donose tako važnu životnu odluku. Slijedi nekoliko savjeta po tom pitanju:

  1. Studij biraš za sebe!Trudit ćeš se najviše ako si motiviran/a i zainteresiran/a za ono što studiraš i radiš, a to uključuje kako područje studija, tako i okružje (profesori, administrativno osoblje)
  2. Od štrebanja napamet nema koristi; biraj sredinu koja će te naučiti razviti vlastito mišljenje na temelju brojnih informacija koje dopiru do tebe. Kritičko promatranje problema i postavljanje pravih pitanja je ono što i poslodavci traže
  3. Stjecanje profesionalnog iskustva već za vrijeme studija postaje sve poželjnije. Stoga potraži faks koji će te povezati s tržištem rada; stručna praksa jedan je od najboljih načina da shvatiš kakva bi ti karijera najbolje odgovarala

Ima toga još, ali završit ćemo s ovim savjetom: posjeti faks o kojem razmišljaš, poslušaj predavanja, popričaj s ljudima koji tamo studiraju, s profesorima i diplomantima!

Ako te zanima više o tome kako odabrati fakultet, dođi na naš dubrovački kampus sutra, u petak, 7. veljače na Dan otvorenih vrata (više informacija pronađi OVDJE). Iz prve ruke saznaj kako je studirati na engleskom jeziku i kakav je osjećaj završiti studij s čak dvije diplome u ruci – američkom i hrvatskom. Popričaj s našim studentima i profesorima te saznaj kako su oni odabrali faks i razvijali svoje karijere.

 

Prijavi se za stipendiju RIT Croatia, fond je veći od 2,6 milijuna kuna!

 

Fond stipendija veći od 2,6 milijuna kuna! Imaš šanse – prijavi se!

Uz kvalitetu američkog obrazovanja u međunarodnom okruženju i dvije diplome (američku i hrvatsku), jedna od ključnih prednosti naših studenata je priprema za tržište rada. Već godinama pomažemo studentima da uz financijske potpore i nepovratne stipendije studiraju na RIT Croatia. Godišnje u te svrhe izdvajamo više od 2,6 milijuna kuna, a možda će te zanimati neki od razloga da se prijaviš:

  • Kandidati koji se prijave do 15. veljače 2020. imaju prednostprilikom odluke o dodjeli financijske potpore na temelju potreba.
  • Ako si odlikaš ili odlikašica, automatski ostvaruješ pravo na stipendiju u iznosu od čak 4000 €

I na kraju, 70% kandidata koji su prošle godine zatražili financijsku potporu ostvarilo je pravo na stipendije i financijsku potporu RIT Croatia. Drugim riječima, šanse da osvojiš stipendiju su velike – stoga se prijavi čim prije putem OBRASCA ZA PRIJAVU

Za više informacija kontaktiraj naš Odjel za upise putem e-maila (admissions@croatia.rit.edu) ili telefonom (Zagreb: + 385 (0) 1 643 9100; Dubrovnik: + 385 (0) 20 433 000).

Pročitajte još

KONZUMACIJA MESA KOD HRVATA Puno ih voli pršut, kulen, teletinu i janjetinu, ali ne mogu ih priuštiti

Dulist

UNUTRA ILI VANKA Gdje su mačke sretnije?

Dulist

PREKRASNO Sunce obasjalo Grad i izmamilo brojne kupače

Dulist