Aktualno

PRIGODNA SVEČANOST Ovi su izvrsni studenti dobili ‘A’ državne stipendije!

PRIGODNA SVEČANOST Ovi su izvrsni studenti dobili 'A' državne stipendije!

Rektor prof. dr. sc. Nikša Burum i studenti Sveučilišta u Dubrovniku potpisali su ugovore o dodjeli „A“ državne stipendije. Uz rektora, potpisivanju Ugovora nazočila je i prorektorica za studije i studente izv. prof. dr. sc. Sanja Žaja Vrbica.

Rektor prof. dr. sc. Nikša Burum čestitao je studentima koji spadaju u 10 posto najboljih na Sveučilištu u Dubrovniku. Izrazio je zadovoljstvo što neka lica na dodjelama stipendija susreće već više godina, a što potvrđuje kako se nisu umorili te da i dalje predano rade. Poručio je svim studentima da vrijeme i trud uloženi u stjecanje znanja ostaju trajno jer im znanje nitko ne može oduzeti. Prorektorica izv. prof. dr. sc. Sanja Žaja Vrbica pridružila se čestitkama i naglasila da je Sveučilište ponosno na svoje studente, poglavito one najbolje.

„A“ državna stipendija dodjeljivala se po odvojenim rang-listama – za redovite studente koji su upisali prvu godinu preddiplomskih sveučilišnih studija u 2022./2023. Stipendije su dobili: Mia Banjan, studentica na Odjelu za umjetnost i restauraciju, Karmen Ban, studentica na Odjelu za umjetnost i restauraciju, Barbara Janičić, studentica na Odjelu za elektrotehniku i računarstvo, Noa Geiger, student na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, Petra Vuknić, studentica na Odjelu za komunikologiju te Maris Krajina, studentica na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju.

Dobitnici – redoviti studenti viših godina preddiplomskih sveučilišnih studija i/ili diplomskih sveučilišnih studija – su: Lea Ceraj – Cerić, studentica na Odjelu za primijenjenu ekologiju, Đivo Matović, student na Odjelu za primijenjenu ekologiju, Ivan Amižić, student na Odjelu za komunikologiju, Josipa Galić, studentica na Odjelu za komunikologiju, Jan Mark Novalija, student na Odjelu za umjetnost i restauraciju, Mato Tikvica, student na Odjelu za elektrotehniku i računarstvo te Rado Senjo, student na Odjelu za elektrotehniku i računarstvo.

Pročitajte još

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist