Zanimljivosti

Prigodna izložba i domjenak za najmlađe

Prigodna izložba i domjenak za najmlađe

Prigodnom izložbom i domjenkom, danas je u prostorijama Jadranskog osiguranja d.d. Podružnica Dubrovnik na adresi Iva Vojnovića 116, završila akcija  – Vozači oprez, djeca su u prometu!

Na izložbi su se našli najbolji radovi od ukupno njih petstotinjak prikupljenih tijekom akcije u kojoj su sudjelovali učenici prvih razreda OŠ Montovjerna, OŠ Lapad, OŠ Marin Držić i OŠ Mokošica. 
 
Svoje radove djeca su zajedno sa najmilijima pogledali na prigodnoj izložbi, koja će biti postavljena do kraja mjeseca studenog u prostorijama dubrovačke podružnice Jadranskog Osiguranja. 10 najboljih radova nagrađeno je prigodnim poklonima, a uz smijeh, pjesmu i slikavanje djeca su se počastila na malom domjenku koji je bio upriličen zbog njih.
  
Ovom prigodom se želimo zahvaliti svoj djeci što su sudjelovala u akciji, svim školama koje su podržale akciju i ravnateljicama, MUP- u Dubrovačko – neretvanske županije, radiju Soundset Ragusa koji je bio uz nas tijekom trajanja cijele akcije i duListu također i svoj djeci, roditeljima, bakama i djedovima koji su svojim dolaskom uveličali prigodnu proslavu.
 

Pročitajte još

POSJET DEŠI Učenicima predstavljena bogata tradicionalna kulinarska baština

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1817. Rođen preporoditelj, liječnik Ivan August Kaznačić

Dulist

OŠ LAPAD TREBA VAŠU POMOĆ Obogatimo boravak učenika u knjižnici

Dulist