Aktualno

Premješten sporni prometni znak

Nakon što smo u ponedjeljak, potaknuti apelom jednog našeg sugrađanina, objavili fotografiju prometnog znaka “posađenog” uz sam rasvjetni stup pločnika na Obali Pape Ivana Pavla II, što je priječilo prolaz majkama s djecom u kolicima, invalidima u kolicima, ali i slabovidnim i slijepim osobama, iz Grada Dubrovnika odlučili su reagirati.

Tako saznajemo da je tvrtka “Tehnogradnja” prometni znak jučer premjestila na mjesto “na kojem više ne smeta”.

– Cilj je Grada Dubrovnika da svi nogostupi budu dovoljnih dimenzija kako za dječja, tako i za kolica koja koriste osobe s poteškoćama u kretanju – kažu iz Gradske uprave.

– Je li ovo bilo ucrtano u projektnu dokuemntaciju rekonstrukcije ili je samovolja izvođača? Evo već je druga godina, a još uvijek isto stanje – napisao nam je u ponedjeljak naš čitatelj, ali još uvijek nije poznat odgovor na to pitanje.
 

Pišite nam!
Ukoliko i Vi imate komunalnih problema u susjedstvu, bez obzira o kojem je djelu Dubrovnika riječ, pišite nam na info@dulist.hr ili se javite na broj telefona 020/350 670. Rado ćemo vas posjetiti i pomoći u rješavanju problema u Vašem susjedstvu kontaktirajući nadležne institucije.

Pročitajte još

Psihologinja Nanda Kalafatović: OK je ne biti OK u ovakvoj situaciji

Iva Dedo

DUBROVČANI O GOSPODARSKOJ KLIMI U GRADU U razdoblju koje dolazi morat ćemo raditi više za manje novaca

Iva Dedo

Napustio nas je gospar Boris Filičić!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija