Aktualno

Kako su to radovi gotovi?

Naš čitatelj poslao nam je fotografije radova na lapadskom "gumnu" koje je snimio danas čekajući 20 minuta u dugom redu zastoja u prometu kod Pošte Lapad.

Čitatelj se ujedno pita kako je to Grad Dubrovnik 31. svibnja objavio da je kružni tok stavljen u funkciju tjedan dana prije dogovorenog roka, čime su se uspjeli i javno pohvaliti.

Podsjetimo, u objavi na službenim stranicama Grada Dubrovnika kako se promet počeo odvijati sukladno prometnom rješenju u sklopu Prometne studije Grada Dubrovnika navodi se i kako još predstoji postavljanje granitnih kocki, uređenje zelenih površina te asfaltiranje i označavanje oznaka na koliku.

U Gradu Dubrovniku očito drukčije shvaćaju pojam završetka radova…
 

Pišite nam!

Ukoliko i Vi imate komunalnih problema u susjedstvu, bez obzira o kojem je djelu Dubrovnika riječ, pišite nam na info@dulist.hr ili se javite na broj telefona 020/350 670. Rado ćemo vas posjetiti i pomoći u rješavanju problema u Vašem susjedstvu kontaktirajući nadležne institucije.

Pročitajte još

Danas obilježavamo Svjetski dan Crvenog križa i Crvenog polumjeseca

Dulist

DUBROVAČKI ARHITEKT MARKO DABROVIĆ IZ 3LHD-A Ekipa koja donosi optimizam, ne pričaju o teškoćama, već hrabro mrve birokraciju

Barbara Đurasović

MARIN ČILIĆ ‘Baldo je spreman za novu ulogu starijeg brata’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija