Aktualno

Kako su to radovi gotovi?

Naš čitatelj poslao nam je fotografije radova na lapadskom "gumnu" koje je snimio danas čekajući 20 minuta u dugom redu zastoja u prometu kod Pošte Lapad.

Čitatelj se ujedno pita kako je to Grad Dubrovnik 31. svibnja objavio da je kružni tok stavljen u funkciju tjedan dana prije dogovorenog roka, čime su se uspjeli i javno pohvaliti.

Podsjetimo, u objavi na službenim stranicama Grada Dubrovnika kako se promet počeo odvijati sukladno prometnom rješenju u sklopu Prometne studije Grada Dubrovnika navodi se i kako još predstoji postavljanje granitnih kocki, uređenje zelenih površina te asfaltiranje i označavanje oznaka na koliku.

U Gradu Dubrovniku očito drukčije shvaćaju pojam završetka radova…
 

Pišite nam!

Ukoliko i Vi imate komunalnih problema u susjedstvu, bez obzira o kojem je djelu Dubrovnika riječ, pišite nam na info@dulist.hr ili se javite na broj telefona 020/350 670. Rado ćemo vas posjetiti i pomoći u rješavanju problema u Vašem susjedstvu kontaktirajući nadležne institucije.

Pročitajte još

Spikerici iz Dubrovnika endoskopom razbili zube. KBC Split: Sve je po pravilima struke

Dulist

Požar u Mokošici, vatrogasci na intervenciji

Dulist

RAGUŽ PORUČIO TOMAŠEVIĆU Davne 2017. sam tebi i takvima govorio da se spustite među ljude

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija