AktualnoUrednički izbor

Preminuo Siniša Bačić, tajnik Squarea i dugogodišnji načelnik upravnih poslova u PU

in memoriam sinisa bacic

Iznenada je u 60. godini života preminuo gospar Siniša Bačić, tajnik Malonogometnog kluba Square i dugogodišnji djelatnik Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. U Ministarstvo unutarnjih poslova Bačić dolazi 1992. godine i od samog početka radi u Odjelu za upravne poslove. Od 1996. godine je načelnik tog odjela.

-Mali nogomet mu je obilježio život. Sinoć na otvaranju lokalnog turnira, a uoči početka utakmice svoje momčadi u kojoj je bio u funkciji voditelja, iznenada mu je pozlilo. Hitnim medicinskim prijevozom prebačen je u OB Dubrovnik. Nažalost, jutros nas je zatekla šokantna vijest u koju i dalje ne želimo vjerovati… – navode iz MNK Square.

-Živio je za sport – za svoj Square. Bio je osoba koja je ‘u podne i ponoć’ znala svaku informaciju. Otvoren za sve bilo kad i bilo gdje. Otvorenog srca radio je posao u klubu, ali i reprezentaciji. Doslovno ‘dobri duh’ našeg kluba bio je jedan od osnivača i od 1993. tajnik u kontinuitetu do današnjeg dana. Od prve utakmice Hrvatske futsal reprezentacije bio je u stručnom stožeru. Kako su potvrdili iz Hrvatskog nogometnog saveza, prvi put je u funkciji tajnika reprezentacije bio u Italiji 14. ožujka 1994. Obavljao je navedenu funkciju u reprezentaciji ukupno 244 puta. Obitelji, prijateljima i poznanicima želimo iskrenu sućut. Detalji o posljednjem ispraćaju našeg dragog Baća biti će objavljeni naknadno – naveli su iz Squarea.

Pročitajte još

HGK pokrenuo edukacije za vodiče kajaka radi regulacije i sigurnosti gostiju

Dulist

GRAĐANI OPTIMISTIČNI Bolja financijska situacija nego lani, ipak nije vrijeme za kupnju stana ili automobila

Dulist

[VIDEO/FOTO] Dirljiva humanitarna akcija za Roka uz stihove vječnog Luka Paljetka

Dulist