Aktualno

PREMINUO JE DR. MARIO KERNER ‘Sjećanje na njega živjet će s nama svakodnevno kroz sve što nas je naučio’

U dubokoj boli javljamo da nas je jučer napustio naš veliki prijatelj i suradnik, vrstan stručnjak, divan čovjek, doktor Mario Kerner – obavijestili su na društvenim mrežama iz Poliklinike Medifem.
-Ljubazan, pun empatije, staložen i stručan, dr. Kerner je ostavio neizbrisiv trag kako kod svojih pacijenata tako i kod svojih suradnika. Sjećanje na na dr. Kernera živjet će s nama svakodnevno kroz sve što nas je naučio i zauvijek ćemo biti zahvalni što smo ga imali. Počivao u miru – napisali su djelatnici ove zagrebačke poliklinike, koju su osnovali liječnici koji rade na Klinici za ginekologiju i porodništvo KB Sv. Duh. Dr. Mario Kerner bio je od 1999. godine zaposlen je na Klinici za ginekologiju i porodništvo KB Sveti Duh. Ginekolog operater s višegodišnjim kliničkim i dijagnostičkim iskustvom, međunarodnom edukacijom iz polja ginekološke minimalno invazivne operative (histeroskopija i laparoskopija). Kao predavač sudjelovao je u različitim poslijediplomskim tečajevima trajne edukacije ginekologa u Republici Hrvatskoj.
Dubrovačkoj javnosti ostat će u sjećanju kada je u ime obitelji Kerner Dubrovačkim muzejima poklonio vrijednu donaciju, opremu nekadašnjeg fotografskog studija FOTO Dubrovnik i to aparat za kontakt kopiranje Kindermann & Co, sat za ekspoziciju, Leitz Focomat II c, masku za povećavanje AGFA Variomat, stativ za fotoaparat, aparat za rezanje, te aparat za sušenje fotografija JAPO Type S-3.

Pročitajte još

Danas se zaređuje novi dubrovački biskup mons. Roko Glasnović

Dulist

Vjernici iz Grada, Šibenika, Janjeva u večernjoj molitvi s biskupom Glasnovićem

Dulist

Zbog biskupskog ređenja ograničeno kretanje povijesnom jezgrom

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija