DuList IN

PREMIJERA U ZAGREBU Robert Bošković režirao mjuzikl o životu sv. Antuna

PREMIJERA U ZAGREBU Robert Bošković režirao mjuzikl o životu sv. Antuna

Krajem lipnja u Zagrebu će se održati premijera prvog hrvatskog autorskog duhovnog mjuzikla o svetom Antunu autora Nina Škrabe i Branka Barduna te redatelja, Dubrovčanina Roberta Boškovića.

Ovaj jedinstveni mjuzikl posvećen je životu svetog Antuna.

Iako nam se može činiti kako mnogo toga već znamo o njegovom životu, pisac libreta Nino Škrabe svojim specifičnim narativom gledatelje vodi u kontekst i duhovnu situaciju vremena u kojem odrasta mladi Fernando. Ovdje dobivamo odgovore na pitanja o tome tko je bio sv. Antun prije nego što je postao svetac i koji su sve izazovi stavljeni pred njega kao mladića koji je vrlo rano i otvoreno pokazao svoju adoraciju prema Stvoritelju. I tko je Amalia?

U umjetničkom ostvarenju kakav je mjuzikl o svetom Antunu, gdje se ujedinjuje pero dramaturga Nina Škrabe, redateljski talent Roberta Boškovića i glazba Branka Barduna odvest će vas na putovanje kroz vrijeme i pružiti sasvim jednu novu perspektivu na život omiljenog sveca i priču koja je toliko narodu znana, ali do sada u kazalištu nije viđena! Mjuzikl izvodi Ansaml Kolbe.

 

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist