Aktualno

Premijer Plenković za vikend boravi u Gradu, evo s kime će se sve sastati

Predsjednik Vlade Andrej Plenković boravit će u posjetu Dubrovniku 9. i 10. srpnja 2022., gdje će sudjelovati na Dubrovnik Forumu 2022., javljaju iz Vlade.

Na marginama Foruma predsjednik Vlade održat će niz bilateralnih sastanaka. Uz predsjednika Vlade bit će potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman i ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek.

Program:

Subota, 9. srpnja

8.10 Susret predsjednika Vlade s Miroslavom Lajčakom, posebnim predstavnikom EU-a za dijalog Beograda i Prištine te druga regionalna pitanja zapadnog Balkana

8.30 Susret predsjednika Vlade sa Sir StuartomPeachom, posebnim izaslanikom predsjednika Vlade Ujedinjene Kraljevine za Zapadni Balkan

8.50 Susret predsjednika Vlade s TeresomCzerwinskom, potpredsjednicom Europske investicijske banke

Zajednička fotografija (terasa Hotela Dubrovnik Palace)

9.00Otvorenje međunarodne konferencije Dubrovnik Forum 2022

Prigodno obraćanje predsjednika Vlade Plenkovića

10.15 Sastanak u Državnom arhivu s Nikolinom Pozniak, ravnateljicom Državnog arhiva u Dubrovniku i Nellom Lonza (Sv. Dominika 1)

11.00 Sastanak predsjednika Vlade s Nikolom Dobroslavićem, županom Dubrovačko –neretvanske županije i Matom Frankovićem, gradonačelnikom Grada Dubrovnika (Palača Ranjina, Gundulićeva poljana 1).

Pročitajte još

Zaključeni 39. Redovnički dani u Dubrovniku

Dulist

Može li se živjeti od 350 eura? Ministar Filipović: ‘Činimo sve da naši ljudi žive bolje’

Dulist

NOVI PLOVIDBENI RED Od ponedjeljka kraći boravak na Lokrumu

Dulist