Aktualno

Preko Pila od 100 do 370 kuna

Od slijedeće godine uvode se nove cijene prometovanja turističkih autobusa, odnosno njihovog zaustavljanja na Pilama ili Pločama.

 

Dogovoreno je tako na sastanku predstavnika turističkih agencija s gradonačelnikom Androm Vlahušićem.

Bilo je govora o prekomjernom prometovanju turističkih autobusa gradskim prometnicama te je odlučeno kako se ukidaju sve vinjete za sljedeću godinu i formiraju nove cijene za autobuse koji dolaze iz susjednih zemalja ili iz susjednih hrvatskih općina i gradova.

A. Za velike autobuse preko 30 mjesta 370 kuna – svaki dolazak Pile/Ploče
B. Za srednje autobuse do 30 mjesta 250 kuna – svaki dolazak Pile/Ploče
C. Mali autobus do 10 mjesta (kombi) 100 kuna – svaki dolazak Pile/Ploče

Svi autobusi koji na Pile ili Ploče dolaze iz luke Gruž i koji plate lučkoj upravi već 110 kuna, cijena će im biti umanjena za taj iznos. Ovo umanjenje, napominju iz gradske uprave, vrijedi samo za registraciju dubrovačkih autobusa s prebivalištem u Dubrovniku.

Iz gradske su uprave također istaknuli kako Grad Dubrovnik od 1.12. do 28.02. neće naplaćivati prometovanje svojim prometnicama za sve kategorije autobusa. Također se uvodi posebni popust u večernjim satima.

Pročitajte još

NOĆNJAK 2023. Veliki broj medalja ide u Ljubač!

Dulist

FOTO/VIDEO Biskupov blagoslov poma i maslinovih grančica ispred crkve sv. Vlaha

Dulist

Lokrum je otvoren za posjetitelje, prvi brod je u 10 sati

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija