Aktualno

PREKO APLIKACIJE REZERVIRAJTE TERMIN Po dokumente bez čekanja u redu

PREKO APLIKACIJE REZERVIRAJTE TERMIN Po dokumente bez čekanja u redu

Za rješavanje upravnih poslova građani više ne trebaju čekati u redovima, već svoj redni broj za pojedinu uslugu mogu neposredno preuzeti na redomat uređaju smještenom na ulazu u prostore upravnih poslova ili putem aplikacije za mobilni pristup redomat.mup.hr koju mogu instalirati na svojim mobilnim telefonima i preko nje odabrati svoj termin dolaska i pratiti red čekanja.

Korištenje aplikacije je iznimno jednostavno. Upisivanjem riječi redomat.mup, redomat ili eredomat u bilo koju web tražilicu na zaslonu se otvara tražilica REDOMAT MUP. Ulaskom u otvorenu aplikaciju kroz tri koraka na vrlo jednostavan i brz način rezervirate svoj termin kada vam to najbolje odgovara.

Opcija preuzimanja rednog broja znači da građani mogu, za tekući dan, elektronski preuzeti broj i prije nego su fizički pristupili u službene prostorije upravnih poslova.
Broj koji je preuzet biti će prozvan po uobičajenom rasporedu pa osoba koja je broj preuzela u to vrijeme mora biti u službenim prostorima upravnih poslova te pristupiti na šalter s kojeg je prozvana.

Opcija preuzimanja može se koristiti svaki radni dan, a građane pozivamo da pažljivo koriste ovu opciju vodeći računa o tome koliko je brojeva ispred njih (o čemu aplikacija također daje obavijest).

Molimo buduće korisnike aplikacije da poštuju pravilo jedna punoljetna osoba – jedan broj te da poštuju vrijeme naručivanja, a u slučaju spriječenosti termin otkaže kroz aplikaciju.

PREKO APLIKACIJE REZERVIRAJTE TERMIN Po dokumente bez čekanja u redu

Pročitajte još

JAVNO OTVARANJE PONUDA Pristiglo 289 ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru

Dulist

OD ČETVRTKA NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

ZABRINJAVAJUĆE Kod tinejdžera koji puše e-cigarete pronađeni toksični metali u urinu

Dulist