Aktualno

Prekid optičkog kabela bacio Dubrovnik u ‘kameno doba’!

Dubrovnik i Županija nešto prije 15 sati ostali su odsječeni od svijeta! Gotovo 6 sati u prekidu su bile gotovo sve telekomunikacijske veze od fiknih i većine mobilnih linija do interneta.

Sve zbog prekida optičkog kabela, na čijoj se sanaciji radilo do 20.45 sati.

Iz Vipa su za DuList istaknuli kako zbog ‘prekida na transmisijskim linkovima, korisnici na području Dubrovačko-neretvanske županije imaju poteškoća prilikom korištenja Vip usluga’.

Sve to stvorilo je brojne poteškoće poslovni subjektima, građanima, ali i posjetiteljima grada, nisu radili bankomati, banke su zatvorile vrata, nije bilo moguće kartično poslovanje, računi nisu bili fiskalizirani… Ipak, najgore u svemu bilo je što se nisu mogle uspostaviti veze s hitnim službama! Kao da smo se vratili u kameno doba, danas je bio najčešći komentar.

Na kraju ne možemo ne zapitati se tko će nadoknaditi ogromnu štetu koja je nastala, jer vjerujemo kako nam nitko neće umanjiti račune u znak isprike.

Pročitajte još

Policajci donirali tonu i pol mandarina kolegama iz Petrinje i Gline

Dulist

PRODAJA SE PRESELILA U VIRTUALNE VODE Raste kupovina u ‘dva klika’

Dulist

Iz sustava eNautika izbrisano 807 čarterskih tvrtki

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija