Županija

Predstavljeni HBOR-ovi programi za financiranje obrtnih sredstava COVID-19

zupanijska komora webinar

Županijska komora Dubrovnik u suradnji s Centrom za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije organizirala je webinare na temu HBOR-ovi programi za financiranje obrtnih sredstava namijenjenih poduzetnicima čije je poslovanje ugroženo uslijed pandemije COVID-19.

Voditeljica područnog ureda HBOR-a za Dalmaciju, Mira Krneta gospodarstvenike je kroz dva webinara upoznala s uvjetima i mogućnostima apliciranja za programe financiranja obrtnih sredstava.

Na webinaru Obrtna sredstva COVID-19 – SVIMA , gospodarstvenici su se imali priliku upoznati s mogućnostima financiranja poslovnih subjekata privatnog i javnog sektora, koja se realizira u suradnji s poslovnim bankama, primjenom modela podjele rizika, dok je drugo održani webinar Obrtna sredstva COVID-19 bio isključivo namijenjen za male i srednje poduzetnike u turističkom sektoru.

Program Obrtna sredstva COVID-19 – MSP u turističkom sektoru mjera je Ministarstva turizma koja se realizira u suradnji s HBOR-om za određene djelatnosti u turizmu.

Županijska komora Dubrovnik nastavlja s informiranjem i savjetovanjem gospodarstvenika o programima financiranja uslijed nastale situacije te organizira online B2B sastanke u četvrtak 7. svibnja.

Zainteresirani se mogu prijaviti na e-mail mknezevic@hgk.hr ili putem telefona 020/ 312 094 najkasnije do utorka 5. svibnja.

Pročitajte još

The Guardian uvrstio Cavtat na listu najljepših obalnih gradova i mjesta

Dulist

[FOTO] TRATAMENAT ZA DAN ŽUPANIJE Pogledajte koga je župan ugostio na svečanom objedu

Dulist

[FOTO] Laureatima uručena priznanja Dubrovačko-neretvanske županije

Dulist