DuList IN

Predstavljeni ‘Fleur de sel’ i CD ‘Berači soli’

Predstavljeni 'Fleur de sel' i CD 'Berači soli'

Promocija knjige 'Fleur de sel' i CD-a 'Berači soli' našeg glumca Nikše Kušelja održala se sinoć u caffe baru Velvet u Zagrebu. Uz pratnju benda Visconti Nikša Kušelj izveo je pjesme sa svog prvog kantautorskog albuma na kojem je autor glazbe i stihova.

U ovoj jedinstvenoj večeri glazbe i poezije uživali su Jelena Perčin, Nera Stipičević, Irena Škorić, Mara Bratoš, Branka Cvitković, Slavko Juraga, Borut Mihalić i brojni drugi.

Album nam donosi atmosferu mediteranske glazbe i uvodi nas u svijet slikovitih asocijacija na ljetno kino, Dubrovačke ljetne igre, bose noge, nonu i klavir, akvarij te brodove i luke. Kao rođeni Dubrovčanin Nikša nam dočarava atmosferu Grada kroz sjećanje na svoje djetinjstvo.

Zbirka pjesama se sastoji od tri dijela: 'Fleur de sel' dotiče nesvjesno u nama, 'Rijetki petci i zgužvani ponedjeljci' čine pjesme o stvarnosti, filmu i kazalištu, dok 'Festival-karneval-funeral' otvara stvarnost i realitet oko nas.

Nikša Kušelj poznati je hrvatski glumac. Značajnije uloge ostvario je u filmovima 'Konjanik' i 'Generalov carski osmjeh', te u seriji 'Jesen stiže dunjo moja'. Kao član ansambla HNK u Zagrebu istaknuo se u predstavama 'Prosjačka opera', 'Macbeth' i 'Konji ubijaju zar ne'. Pobjednik je HRT-ovog show-a 'Zvijezde pjevaju' 2008. godine.

Knjiga 'Fleur de sel' i CD 'Berači soli' dostupni su na prodajnim mjestima Tisak i Tisak Media.
 

Pročitajte još

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist

[FOTO] SPOMEN IZLOŽBA Marita Kisić Kamić predstavila umjetnička djela od plastičnih boca

Dulist

[FOTOGALERIJA] Sunčana nedjelja idealna za đir Gradom!

Dulist