Aktualno

Predstavljena knjiga ‘Od mrvice do lavice’ Karmen Kmetović Prkačin

Predstavljena knjiga 'Od mrvice do lavice' Karmen Kmetović Prkačin

U sklopu festivala Glazba i riječ, u organizaciji umjetničke udruge Konavle art, jučer je u Zavičajnom muzeju Konavala u Čilipima održano predstavljanje knjige nakladničke kuće Fragment ‘Od mrvice do lavice’, i rekonekcije autorice Karmen Kmetović Prkačin. Autorica knjige je magistrica socijalne psihijatrije i sociopatologije te je članica Europske udruge za psihoterapiju (EAP), Međunarodne udruge za hipnozu (IHA), i Međunarodnog mentorskog tima za Rekonekciju (GLST).

Do sada je izdala dvije best seller knjige ‘Vodič za sretan brak’ i ‘Vodič za razvod braka’ u suautorstvu s Ivanom Mijić Vulinović. Knjiga ‘Od mrvice do lavice’ opisuje autoričin put preobrazbe od mrvice koja je ljubav zamijenila strahom, do lavice koja je ponovno zavoljela sebe i napokon počela živjeti život punim plućima.

Knjiga je namjenjena svakomu tko želi spoznati kako slijediti svoju svrhu i biti svoj. U sklopu predstavljanja knjige, Karmen Kmetović Prkačin je govorila i o rekonektivnom iscjeljivanju koji na jednostavan pristup vraća tijelo u cjelovitost te utječe na tijelo i um.

Iduće događanje na 16. festivalu Glazba i riječ će biti u subotu, 2. srpnja u Domu kulture u Cavtatu. Koncert će održati ansambl Glazbene staze u sastavu Eda Rimanić, flauta, Franjo Stojaković, klarinet, Đana Kahriman, violina, Andrija Šimić, violončelo i Iva Ljubičić Lukić, klavir.

U nedjelju 3. srpnja u Kući Bukovac, a u susret rođendanu Vlaha Bukovca, koncert će održati mladi glazbenici Barbara Ćorak, flatuta i Ivo Baule, gitara. Sva događanja su u 21 sati, ulaz je slobodan.

Pročitajte još

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

POMOZIMO MALENOM ROKU Trogodišnjaku dijagnosticiran tumor na mozgu

Dulist

ANDRO VIDAK NAJAVIO SVEČANO OTVORENJE: Neizmjerno sam zahvalan zbog velike podrške dubrovačke javnosti!

Andrea Tomurad