DuList IN

PREDSTAVA ‘Zvjerotica i lijep’ plesnog studija DuPoint u utorak premijerno na daskama teatra

Plesni studio DuPoint premijerno će na daskama teatra u utorak, 3. svibnja izvesti predstavu Zvjerotica i lijep.

Predstava se razvila iz klasične svima dobro poznate bajke ‘Ljepotica i zvijer’ francuske autorice Jeanne-Marie Leprince de Beaumont. U produkciji plesnog studija DuPoint ova priča poprima svoj specifičan smjer, razvija se u nešto novo i nepredvidljivo. Kao i svaka bajka, djeci priča priču o tome kako u životu ne mora sve biti strogo zapisano te kako je najbolje slijediti svoje srce. Iako je ova plesna predstava prvenstveno namijenjena djeci, obraća se svima koji se bore s nepredvidljivošću svakodnevice.

U predstavi igraju: Astrid Zainul (Ljepotica), Ivan Kolarov (Zvijer), Mia Pasquallichio (Ruža), Lorenco Ferk (Vuk), Gordana Jakuš (Čarobnica), Stipe Šoda i Zlatan Avdić u ulozi Oca , dok ostatak ansambla čine članovi Plesnog studija DuPoint. Naratorica predstave je Petra Bobić, koja je ujedno zaslužna za kostimografiju. Osim nje, autorski tim čine Loreta Prce i Marija Storelli koje su zajedno sudjelovale u pisanju teksta, kao i osmišljavanju koreografija uz Marijanu Katić.

Premijera je u 17 sati u utorak, 3. svibnja, a repriza je istoga dana u 19 sati, kao i u srijedu, 4. svibnja u 17 i 19 sati.

Pročitajte još

CLOUD & CO. JEWELRY Kreativna poslovna priča spojila je Zagrepčanku i Varaždinku i dovela ih do Dubrovnika

Maria Prkut

MANUEL NEUER U ZATONU ‘On je osoba puna dobre energije, voli naš grad, ovu zemlju i ljude’

Dulist

[ŠAPA TJEDNA] Upoznajte zaigranu Cici!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija