Hrvatska

Predsjednik Milanović komentirao aferu Ina: ‘Požar biblijskih razmjera iza kojeg stoji grupa šibicara!’

milanovic05

Dosta sam znao o proceduri u Ini o donošenju odluka, o stvarnoj kontroli kompanije, to se ne da promijeniti dok je tako. Ovo sve drugo je nestvarno. Nemoguće je da je čovjek koji je radio kao četvrti stupanj u kompaniji, radio za plaću od dvije tisuće eura, da autonomno donosi odluke takve magnitude – komentirao je danas krađu iz Ine predsjednik Zoran Milanović, nazivajući ju ‘najgorom aferom koju je ikad vidio, a iza koje stoji grupa šibicara.’

– Zaprepašćuje me i zabrinjava saznanje da je u Ini bio omogućen model poslovanja koji ima sva obilježja organizirane pljačke. Kad gledate na kraju priče koliko su se omastili… To je već dobit nego Pavo Vujnovac ima. To su nestvarni novci. To je ogroman požar, biblijskih razmjera – naglasio je, dodavši kako se radi o temi za Vijeće za nacionalnu sigurnost.

– Ne mogu dokazati, nemam dokaza. Ne mogu upirati prstom u Plenkovića. Da je previše povezanih ljudi, da se stalno pojavljuju u tim pričama, to je točno – naglasio je, kako prenosi Index. predsjednik Milanović.

Pročitajte još

GLUMICA ZRINKA CVITEŠIĆ Ne sjećam se kad mi je netko toliko prirastao srcu kao što je Jele

Ivana Mijić Vulinović

HRT uveo cjelogodišnju pristojbu: Iznajmljivači apartmana nezadovoljni novom odlukom

Dulist

Prvi rast stanovništva u Hrvatskoj nakon desetljeća iseljavanja

Dulist