Aktualno

Prednjačimo i po potrošnji gostiju!

Dubrovnik je danas na Pilama proslavio dvomilijunto noćenje koje je uranilo dva tjedna u odnosu na lanjsku 2010. godinu. Tim povodom je u turističko – informativnom uredu TZ Grada na Pilama upriličena svečanost.

Na njoj je uz direktora HTZ-a Nika Bulića i direktoricu TZ grada Dubrovnika Jelku Tepšić bio i njen predsjednik Andro Vlahušić. Tratavalo se tortom s 'dva milijuna svjećica' koju je gradonačelnik uz prigodne regale i Dubrovačku karticu dijelio turistima koji su se u tom trenutku zatekli u Turističkoj zajednici. A sve kako bi se obilježio pozitivan trend broja dolazaka i noćenja koji se i dalje nastavlja.

Gradonačelnik Andro Vlahušić ovom je prigodom rekao kako možemo očekivati da ćemo razvijanjem ponude i obnovom te izgradnjom novih kapaciteta već 2015. godine moći proslavljati tri milijuna noćenja u jednoj godini.

Direktor HTZ-a Niko Bulić je pak istaknuo kako Dubrovnik osim u postotku povećanja dolazaka i noćenja u Hrvatskoj prednjači i po potrošnji gostiju što je od presudnog značaja za dobit od turizma.

U prigodnom programu nastupili su i violončelistica Ana Rucner i Linđo.

Pročitajte još

MARKO MARGARITONI UZ DAN NARCISA Održali smo vrlo visoku stopu rano otkrivenih karcinoma dojke

Dulist

PITALI SMO UMJETNU INTELIGENCIJU Tko je (bio) najbolji gradonačelnik?

Dulist

OKRENITE SAT Ovu nedjelju prelazimo na ljetno računanje vremena!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija