Županija

PREDAVANJE NA KORČULI Može li se na otoku još i više razvijati ruralni turizam?

U gradu Korčuli održana je edukacija na temu ‘Daljni razvoj ruralnog turizma na otoku’ za poduzetnike ruralnog turizma otoka Korčule.

Edukaciju je organizirala Dubrovačko-neretvanska županija u suradnji s otočkim turističkim zajednicama i nastavak je aktivnosti koje su na Korčuli pokrenute u cilju povećanja kvalitete i kvantitete ruralno-turističke ponude u ovom dijelu županije, a ovdje potražite više podataka.

Istarski stručnjak i konsultant Robert Bačac održao je predavanje u kojem je ukazao na sve mogućnosti korištenja resursa i nove svjetske trendove trendove u ruralnom turizmu.

Najavljena je i nova radionica za potencijalne poduzetnike s otoka Korčule koja će se održati u travnju. Cilj ove radionice je poticanje i podrška novim poduzetnicima koji su iskazali interes za pokretanjem novog poslovanja i stavljanja u funkciju tradicijskih objekata i drugih potencijala koji su na Korčuli još uvijek nedovoljno iskorišteni.

Pročitajte još

OPREZNO VOZITE Srušeno stablo u Platu napravilo ‘kaos’ na cesti

Dulist

Županijske brojke kažu: 157 je posto više dolazaka i 75 posto više noćenja nego u studenom 2021.

Dulist

POTPORE ZA RURALNI RAZVOJ dRural i DUNEA pozivaju na prijave

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija