Vaše vijesti

PRAVILA NE POSTOJE Probudite kreativca u sebi uz slikarsku radionicu ‘Akrilni snovi’

PRAVILA NE POSTOJE Probudite kreativca u sebi uz slikarsku radionicu 'Akrilni snovi'

Slikarska radionica ‘Akrilni snovi’ održala se u četvrtak u Centru za mlade Dubrovnik pod vodstvom Lidije Tomašković. Tema prvog ciklusa radionice bila je ‘U šumi’, a inspiracija je bila jesen. Jer, u tom se godišnjem dobu priroda ‘oblači’ u šarolike boje te budi želju da se u nekom obliku promijenimo i krenemo u novi početak. Volonterka i studentica Tomašković je po struci slikarska dizajnernica te joj je velika želja prenijeti vlastite slikarske trikove drugima te u njima probuditi želju da se kreativno izražavaju.

Pravila ne postoje u ‘Akrilnim snovima’, postoji samo mašta koja vodi polaznike kroz temu. Cilj ove radionice je bio da se polaznici zabave i vide koliko je slikanje ‘za dušu’ zapravo zabavno.

Svi koji su voljni sudjelovati mogu se javiti na mail ured.vcd@gmail.com. Sljedeći termini na kojima se zainteresirani mogu pridružiti su 28. listopada te 4. i 11. studenog od 18 sati do 21 sat. Broj mjesta je ograničen dobrodošli su svi zainteresirani građani svih dobnih skupina. Sav pribor je osiguran, a na kraju radionice održat će se izložba radova.

Sara Perković-Paloš

Pročitajte još

PROBLEMATIČNI ZNAKOVI KRAJ DOMA ZDRAVLJA ‘Mi se snalazimo, dok stranci rade opasne greške’

Dulist

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist

U PORTU ‘Može li netko ovo iščupat? Potkopalo je kamen…’

Dulist