Županija

POZIV ŽUPSKIM IZNAJMLJIVAČIMA Osigurajte besplatan smještaj zdravstvenim djelatnicima KB Dubrava

POZIV ŽUPSKIM IZNAJMLJIVAČIMA Osigurajte besplatan smještaj zdravstvenim djelatnicima KB Dubrava

Kulturno-zabavna, ekološka i sportska udruga Kurenat se obratila Turističkoj zajednici općine Župa dubrovačka s inicijativom pokretanja humanitarne akcije Župski tjedan sunca. Radi se o humanitarnoj akciji koja bi omogućila besplatan smještaj u nadolazećoj turističkoj sezoni za vremensko razdoblje od pet do sedam dana zdravstvenim djelatnicima Kliničke bolnice Dubrava koji su vrijedno radili tijekom pandemije Covid-19. Naime, kulturno-zabavna, ekološka i sportska udruga Kurenat se obratila Turističkoj zajednici općine Župa dubrovačka s inicijativom pokretanja te je temeljem upućene inicijative održan sastanak s predstavnicima udruge Kurenat, Turističke zajednice općine Župa dubrovačka i Općine Župa dubrovačka, a koji su podržali predloženu akciju i dogovorili način daljnje suradnje.

Turistička zajednica općine Župa dubrovačka će se dopisom obratiti svim privatnim iznajmljivačima kao i hotelskim kućama na području Općine Župa dubrovačka u kojem će navesti sam koncept akcije. Uz navedeni dopis dostavit će se i obrazac koji je potrebno popuniti sa svim traženim podacima, te isti putem email ili osobno dostavitii u prostorije Turističke zajednice općine Župa dubrovačka.

Predsjednica udruge Kurenat Maruška Sambrailo poručila je:

– Temeljni cilj inicijative Župski tjedan sunca je nagraditi sve članove zdravstvene struke Kliničke bolnice Dubrava, koji su bezrezervno pomagali svim ugroženim skupinama u borbi protiv pandemije Covid-19, tako da im se omogući zasluženi odmor tijekom nadolazećeg proljeća i ljeta za vremensko razdoblje od pet ili sedam dana. Ova gesta bila bi svojevrsna zahvala za njihov trud i rad tijekom godine prepune neizvjesnosti i izazova uzrokovanih pandemijom. Nadamo se kako će mnogi iznajmljivači prepoznati važnost ove inicijative i potvrditi svoje sudjelovanje u akciji kako bismo što većem broju zdravstvenih djelatnika Kliničke bolnice Dubrava omogućili da ovog ljeta upoznaju sve ljepote našeg prekrasnog podneblja. Naime, njima će ova skromna gesta značiti mnogo a mi ćemo kao zajednica pokazati dobro srce prema onima koji su spasili živote mnogih.

Anamarija Kusalo, direktorica Turističke zajednice Općine Župa dubrovačka poziva sve privatne iznajmljivače kao i hotelske kuće da se odazovu akciji:

– Sudionici će imati fleksibilnost glede odabira perioda u kojem će svoj objekt staviti na raspolaganje tako da će imati dovoljno prostora za prodaju svojih turističkih kapaciteta redovnim gostima. Načelnik Općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli u potpunosti podržava ovu inicijativu te je dodao ‘da vjeruje da će se Župa dubrovačka pokazati kao izvrstan domaćin u akciji Župski tjedan sunca. Unaprijed se zahvaljujem svim onim iynajmljivačima koji se odazovu ovoj akciji Župski tjedan sunca’.

Zainteresirani djelatnici Kliničke bolnica Dubrava bi izravno kontaktirali iznajmljivače o svom dolasku na odmor prema raspoloživosti kapaciteta.

Mole se svi zainteresirani za ovu humanitarnu akciju da za sva dodatna pitanja kontaktiraju Turističku zajednicu općine Župa dubrovačka na broj telefona 020/486-254 ili putem e-maila na adresu: info@dubrovnik-riviera.hr Krajnji rok za prijavu je 20. veljače 2021.

POZIV ŽUPSKIM IZNAJMLJIVAČIMA Osigurajte besplatan smještaj zdravstvenim djelatnicima KB Dubrava

Pročitajte još

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Dobroslavić: Zračna luka kod Trebinja ugrožava naše područje

Dulist