Županija

Cavtat u izboru za najbolju europsku destinaciju 2021.

Europska organizacija European Best Destinations (EBD) i ove je godine organizirala izbor za najbolju europsku destinaciju, a na popisu se među nominiranih 20 europskih destinacija našao i Cavtat.

Osim Cavtata, destinacije koje su ove godine u izboru su Beč, Rim, Kefalonija, Pariz, Lofoten, Kanarski otoci, Gibraltar, Capri, Cornwall, dolina rijeke Dordogne, Tahiti, dolina rijeke Soče, Tubingen, Kapadokija, Gent, Kotor, Sibiu, Braga i Firenca. Glasovanje se odvija putem ove poveznice do 10. veljače.

Također, prateći tijek zaraze korona virusom u Europi, EBD dodjeljuje i pravo korištenja loga ‘European Safest Destinations 2021’ destinacijama s iznimno malom incidencijom Covida-19, a s obzirom na dobru epidemiološku situaciju od samih početaka pandemije, Cavtat je dobio i ovu vrijednu oznaku, odnosno pomoć i alat za promociju destinacije.

Podsjetimo, portal European Best Destinations europska je organizacija sa sjedištem u Bruxellesu, a glavne aktivnosti organizacije uključuju promicanje europske kulture i turizma. Obraćajući se publici putem online-kanala, portal ima važnu ulogu u promicanju Europe kao broj jedan destinacije u svijetu, a nudi i turističke informacije za više od 355 europskih destinacija.

Pročitajte još

Sigurna kuća ‘Josipov dom’ moći će primiti osam osoba, a na raspolaganju će im biti stručno osoblje Caritasa

Dulist

Župu od početka godine posjetio 321 turist

Dulist

FINANCIRAN I IZ EU SREDSTAVA Radovi na Vatrogasnom domu na Grudi počinju u travnju

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija