Sport

POVIJESNA PRILIKA ‘PITURA’ „Želja nam je prolaz u 3. kolo, ali treba nam podrška s tribina!“

POVIJESNA PRILIKA 'PITURA' „Želja nam je prolaz u 3. kolo, ali treba nam podrška s tribina!“

Stolnoteniski klub Libertas Marinkolor domaćin je turnira skupine D 2. kruga europskog stolnoteniskog natjecanja ETTU Cupa, koji se u Sportskoj dvorani Gospino polje održava ovog vikenda.

‘Pituri’ su dobili nezgodnu skupinu, koju prvi čovjek ‘Pitura’ Marinko Matulović ipak smatra prolaznom.

– Nakon što smo u 1. kolu bili slobodni, u 2. kolu smo nositelji i domaćini. Stiže nam vrlo jaka češka momčad SF SKK El Nino Prag, koja je po rejtingu bolja od nas. Dolazi nam i Istanbul B.B.S.K., koji je u 1. kolu bio pobjednik svoje skupine i s njima treba biti oprezan. Treći suparnik je španjolski klub Irun Leka Enea Tenis de Mesa, vrlo jak klub s kojim smo već igrali četiri godine. Mislim da ćemo se baš s njima boriti za to drugo mjesto, koje nas vodi u 3. kolo. Nikad nismo igrali 3. kolo i to nam je želja – istaknuo je u najavi turnira Matulović.

Iz Libertas Marinkolora žele što veću podršku za njihovu momčad (sastav: Miho Simović, Neven Juzbašić, Tomislav Zubčić) pa je ulaz na sve mečeve besplatan.

– Treba nam podrška s tribina kako bismo se uspjeli plasirati u 3. kolo ETTU Cupa, čime bismo ostvarili najbolji rezultat u povijesti kluba na međunarodnim klupskim natjecanjima – ističu ‘Pituri’.

U subotu 10. listopada u 14 sati igraju se mečevi 1. kola., a STK Libertas Marinkolor igra protiv Irun Leka Enee. Navečer u 19 sati ‘Piturima’ slijedi ogled s češkom momčadi El Nino EHW, a u nedjelju ujutro u 10 sati slijedi okršaj s turskim Istanbul BBSK-om.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist