Grad

Povijesna jezgra dobit će katastar komunalnih instalacija

Grad iz zraka

Zbog planirane izgradnje i obnove komunalne infrastrukture na području povijesne jezgre održan je inicijalni sastanak potaknut od strane Zavoda za obnovu Dubrovnika.

Uz ravnateljicu Zavoda Ivu Carević Peković i čelnike nadležnih upravnih odjela Grada Dubrovnika prisustvovali su mu predstavnici Hrvatske elektroprivrede, Hrvatskog Telekoma i Vodovoda Dubrovnik.

S obzirom na ulaganja u komunalnu infrastrukturu koja navedene tvrtke planiraju u razdoblju od narednih nekoliko godina, na prijedlog Zavoda, izradit će se katastar postojećih komunalnih instalacija unutar povijesne jezgre. Budućom bazom podataka upravljat će Zavod za obnovu Dubrovnika, a njeno donošenje doprinijet će postizanju sinergije između svih uključenih subjekata, te će uvelike olakšati kandidiranje projekata na fondove Europske unije.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ OŠTRO O SINDIKALISTU ČISTOĆE ‘Ogriješio se o radne obveze i konfliktna je osoba. Ne zaslužuje moju pažnju’

Dulist.hr

POTPISAN UGOVOR ZA DVORANU Franković: Dobit ćemo sportski kompleks, prvi takve veličine u Europi

Dulist

[VIDEO] Mišo Sorić: ‘Sav grad što je pao u Mokošici, surgo se u mene u vrt’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija