Crna kronikaUrednički izbor

DOZNAJEMO IZ PU: Stradali maloljetnici prešli su granicu s obitelji jednog mladića

DOZNAJEMO IZ PU: Stradali maloljetnici prešli su granicu s obitelji jednog mladića

Teška prometna nesreća koja se dogodila na Ivanici (BiH) u kojoj su stradala dvojica maloljetnih Dubrovčana zgrozila je javnost jer se otvorilo pitanje kako su prešli granicu bez dozvole. Kako doznajemo iz Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske, mladići su granicu prešli u poslijepodnevnim satima s obitelji jednog mladića, a vozio je otac.

Inače, iako ova nesreća nije u njihovoj nadležnosti, iz Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske ranije su nam neslužbeno komentirali događaj te istaknuli kako smatraju da dvojica maloljetnih mladića nisu prešli preko granice samostalno, bez važeće vozačke dozvole.

Podsjetimo, u ponedjeljak oko 21 sat na Ivanici (BiH) automobil u kojem su bili petnaestogodišnjak i šesnaestogodišnjak prevrnuo se u zavoju između hrvatske i bosansko-hercegovačke granice te prešao preko ograde kotrljajući se duboko u provaliju. Župski vatrogasci i HGSS izvukli su mladiće iz smrskanog automobila te su prevezeni s teškim ozljedama u OB Dubrovnik na liječenje.

Pročitajte još

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Darko Tipurić: Hrvatska ne sluša ekonomiste i nema strategiju! Što nakon 2027. kad ostanemo bez bespovratnih sredstava iz EU?

Barbara Đurasović