Aktualno

POTPORE GOSPODARSTVU Komora poduzetnicima i obrtnicima predstavlja ‘100 pametnih tvornica’

Županijska komora Dubrovnik poziva poduzetnike i obrtnike na predstavljanje programa ‘100 pametnih tvornica’. Riječ je programu koji pomaže poduzetnicima u procesu digitalizacije poslovanja, energetske učinkovitosti, smanjenja troškova te optimizacije poslovnih procesa. U sklopu tog predstavljanja održat će se i prezentacija nadolazećih EU fondova kao i kreditnih programa HBOR-a te kreditnog programa Dubrovačko-neretvanske županije uz subvenciju kamata.
-Već desetljećima hrvatsko gospodarstvo vapi za strukturnim promjenama. Korona kriza dodatno je ukazala koliko je opasno biti pretjerano ovisan o turizmu te koliko je nužno poticati sektore dodane vrijednosti i kružne ekonomije. S tim ciljem HGK – ŽK Dubrovnik pokreće aktivnosti kojima se želi pomoći već postojećim proizvođačima u podizanju produktivnosti i efikasnosti kako bi bili konkurentniji na globalnoj razini. Također, cilj je privući nove ljude u proizvodne sektore te im pomoći u prvim koracima – navode iz Županijske komore Dubrovnik.
Predstavljanje programa ‘100 pametnih tvornica’ organizira HGK – Županijska komora Dubrovnik u suradnji s tvrtkom Culmena, a održat će se u petak 24. rujna, u prostorijama ŽK Dubrovnik, na adresi Pera Čingrije 6, s početkom u 10 sati.
Prijave za sudjelovanje i dodatne informacije možete dobiti u Županijskoj komori Dubrovnik, na telefon: 312 090.

Pročitajte još

DVIJE GODINE NAKON ZAKLJUČENOG STEČAJA Vlahušić prodaje bivši King Richard’s Pub

Andrea Falkoni Račić

HOĆE LI POPUNJENOST BITI BOLJA NEGO LANI? Ovi dubrovački hoteli ostaju otvoreni tijekom zimskih mjeseci

Iva Dedo

Tko je bez struje u ponedjeljak i utorak?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija