Aktualno

POTPORE GOSPODARSTVU Komora poduzetnicima i obrtnicima predstavlja ‘100 pametnih tvornica’

Županijska komora Dubrovnik poziva poduzetnike i obrtnike na predstavljanje programa ‘100 pametnih tvornica’. Riječ je programu koji pomaže poduzetnicima u procesu digitalizacije poslovanja, energetske učinkovitosti, smanjenja troškova te optimizacije poslovnih procesa. U sklopu tog predstavljanja održat će se i prezentacija nadolazećih EU fondova kao i kreditnih programa HBOR-a te kreditnog programa Dubrovačko-neretvanske županije uz subvenciju kamata.
-Već desetljećima hrvatsko gospodarstvo vapi za strukturnim promjenama. Korona kriza dodatno je ukazala koliko je opasno biti pretjerano ovisan o turizmu te koliko je nužno poticati sektore dodane vrijednosti i kružne ekonomije. S tim ciljem HGK – ŽK Dubrovnik pokreće aktivnosti kojima se želi pomoći već postojećim proizvođačima u podizanju produktivnosti i efikasnosti kako bi bili konkurentniji na globalnoj razini. Također, cilj je privući nove ljude u proizvodne sektore te im pomoći u prvim koracima – navode iz Županijske komore Dubrovnik.
Predstavljanje programa ‘100 pametnih tvornica’ organizira HGK – Županijska komora Dubrovnik u suradnji s tvrtkom Culmena, a održat će se u petak 24. rujna, u prostorijama ŽK Dubrovnik, na adresi Pera Čingrije 6, s početkom u 10 sati.
Prijave za sudjelovanje i dodatne informacije možete dobiti u Županijskoj komori Dubrovnik, na telefon: 312 090.

Pročitajte još

Kapetanić, Macan, Milinković i Šuljak počasni članovi DPDS-a

Dulist

Rendžeri pomogli odsukati jedrilicu kraj Polača

Dulist

[SPCO DSUBROVNIK] ‘Nismo ni pretpostavljali da za tako nešto treba tražiti dozvolu’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija