Grad

POTPISAN UGOVOR Šumetu sportski teren i dječje igralište

Igraliste Sumet ugovor1

Grad Dubrovnik uskoro kreće s izvođenjem radova na dječjem i sportskom igralištu Šumet. Ugovor o izvođenju radova potpisali su gradonačelnik Mato Franković te, u ime izvođača radova, direktor tvrtke Tehnogradnja d.o.o. Mario Zorić.

Igraliste Sumet ugovor

Na sportskom igralištu na završnoj oblozi asfaltbetonu iscrtat će se crte za igralište za basket te mali nogomet. Ugradit će se koš za basket te postaviti dva gola za mali nogomet, a predviđena je i izgradnja dva reda tribina za gledatelje. Uz sportski teren projektni zadatak obuhvatio je i gradnju igrališta za djecu od 2 do 12 godina s toboganom, ljuljačkom i vrtuljkom. U planu je za najmlađe korisnike osigurati primjeren i siguran prolaz do pojedinih zona igrališta, a glavni prilaz biti će uređen betonskim opločnicima.

Igrališta će imati zasebne ulaze, a ogradit će se zaštitnom ogradom te opremiti s tri LED reflektora koji će se povezati na postojeću javnu mrežu te će biti opremljeni svom potrebnom urbanom opremom poput adekvatnih završnih obloga, riječnog šljunka i asfaltbetona, klupa, koševa za smeće, zaštitnih ograda te slavine za vodu.

Na inicijativu stanovnika, usuglašeno je kako će se sportski teren u iznimnim slučajevima poput održavanja ispraćaja i slično privremeno koristiti kao površina za parkiranje vozila.

Pročitajte još

Raspisan je javni natječaj za zakup 15 garažnih mjesta u Mokošici!

Dulist

Peteročlanoj obitelji uručeni ključevi gradskog stana

Dulist

Nakon vandalskog čina ‘Mljetsko srce’ opet je na svom mjestu

Dulist