DuList IN

POSRNULA HOLLYWOODSKA ZVIJEZDA 2008. je zapalio joint usred Dubrovnika, a sad će glumiti Tuđmana

POSRNULA HOLLYWOODSKA ZVIJEZDA 2008. je zapalio joint usred Dubrovnika, a sad će glumiti Tuđmana

Posljednjih dana čitamo medijske naslove o boravku posrnule hollywoodske zvijezde i Oskarovca Kevina Spaceya u hrvatskoj metropoli. Spacey je kako piše Jutarnji.hr stigao u Hrvatsku na poziv redatelja Jakova Sedlara. Sedlar, kako doznaju, planira snimanje filma o prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu, a upravo bi ga Spacey trebao utjeloviti.

Istinito ili ne, pokazat će vrijeme. U međuvremenu javnost može čitati o tome kako je ovaj slavni američki glumac Doček 2022. slavio u jednom zagrebačkom klubu. Inače podsjetimo, ona mu u zadnje i nije baš naklonjena poglavito zbog brojnih optužbi za seksualno uznemiravanje i zlostavljanje zbog kojih je ostao i bez glavne uloge u seriji ‘House of Cards’. Iz istog razloga, špekuliraju pojedini mediji, prisiljen je pristajati na uloge u filmskih ostvarenjima ispod produkcijske razine na kakvu je navikao i to uglavnom izvan vlastite domovine, odnosno američkog kontinenta pa se u potrazi za angažmanima okrenuo, među ostalim, Europi.

Nije na odmet spomenuti kako je prvi dolazak slavnog Oskarovca u Lijepu našu bio 2008. kada je iz Sarajeva doputovao u Dubrovnik. Tada je snimljen kako uživa u kolutovima dima nečega što je izgledalo kao marihuana, a te su snimke momentalno obišle svijet. No, Spacey se vratio i sljedeće godine kada je u društvu četrdesetak prijatelja u Gradu proslavio 50. rođendan.

Foto: YT/Screenshot

Pročitajte još

[FOTO] Brojni ljubitelji kamenica uživaju u Malom Stonu, pogledajte koga smo ‘uhvatili’!

Dulist

RESTORAN ORSAN Već od subote tradicionalni klasici i noviteti u prepoznatljivom ambijentu

Dulist

Dubrovački zet najavio predstavu o kraljici estrade – Seve nacionale

Dulist