Hrvatska

POSLJEDNJI TRZAJI LJETA Stižu zahlađenje i kiša

POSLJEDNJI TRZAJI LJETA Stižu zahlađenje i kiša

Ovoga će tjedna uživanje u ljetnim danima biti prekinuto u petak jer će diljem Hrvatske, a posebice na Jadranu, nastupiti pljuskovi i pad temperature.

Djelomice ili pretežno sunčano i vrlo toplo bit će u srijedu, u unutrašnjosti će u jutarnjim satima mjestimice biti maglovito. Sredinom dana i poslijepodne uz više oblaka ponajprije su u unutrašnjosti i na dijelu sjevernog Jadrana mogući lokalni pljuskovi ili grmljavina. Na Jadranu će uglavnom biti toplo, a temperature će biti slične kao i utorak, piše Slobodna Dalmacija.

U četvrtak će prema prognozama prema svemu sudeći biti posljednji pravi ljetnji dan ovoga tjedna, jer će već u petak pljuskovi dominirati Hrvatskom, a posebice Jadranom. Zapuhat će jugo, što će najviše smetati meteoropatima, osjetljivima na promjene vremena.

Nagovještaj jeseni koja dolazi u Hrvatskoj će se osjetiti u subotu, a temperature će pasti i za 7 do 8 stupnjeva. Zato uz kišobrane pripremite i malo topliji rukav, trebat će vam, posebno u večernjim satima. U nedjelju će vremenske prilike biti većinom iste kao i u subotu, dnevne temperature u kontinentalnom dijelu Hrvatske bit će oko 15 stupnjeva, dok će na Jadranu najviša temperatura biti oko 20 stupnjeva.

Pročitajte još

TKO PROPUSTI ROK, SNOSIT ĆE POSLJEDICE Ako ste zaštićeni najmoprimac, prijavite se u Registar stanova!

Dulist

MAĐARSKI I TALIJANSKI BORBENI ZRAKOPLOVI Iduća dva mjeseca bi trebali štititi hrvatsko nebo

Dulist

OD PREVLAKE DO ILOKA Biciklistički maraton u spomen ubijenih redarstvenika u Borovu selu

Dulist