Grad

Posjetite božićni štand Lukjernice i ponekom sitnicom razveselite najmilije

Posjetite božićni štand Lukjernice i ponekom sitnicom razveselite najmilije
mde

I ove godine Udruga za zaštitu prava psihijatrijskih pacijenata i unaprijeđenje duševnog zdravlja i kvalitete života Lukjernica organizira tradicionalni božićni humanitarni štand. Ove godine štand će se postaviti na placi u Gružu, u subotu 19. prosinca 2020. od 9 do 12 sati.

-Prilika je ovo da sugrađane upoznamo s radom Udruge te predstavimo rezultate naših kreativnih radionica. Ovom prilikom pripremili smo različite božićne ukrase, kuglice, vijence, anđele, među kojima ćete zasigurno naći neku sitnicu kojom ćete razveseliti sebe i svoje najmilije. Zato pozivamo sve da nam se pridružite i pružite podršku našim nastojanjima da održimo rad Udruge u ovim teškim vremenima. Radujemo se lijepom druženju!- pozivaju iz Lukjernice.

Za sve one koji nisu u mogućnosti biti s udrugom u subotu, a žele ih podržati, mogu to napraviti uplatom donacija na račun Udruge.
Udruga Lukjernica
Otp banka
HR5324070001100310645

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović