Aktualno

Posada broda ‘Zagreb’ napokon se vratila u Hrvatsku

Posada broda ‘Zagreb’ u vlasništvu Atlantske plovidbe uspješno se vratila u Hrvatsku. Riječ je o posadi čija se smjena trebala odviti u ožujku ove godine, no u tom je procesu probleme stvorila upravo pandemija COVID-19.

-Ističemo u prvom redu zadovoljstvo što su svi pomorci predviđeni za smjenu s broda Zagreb stigli u
Hrvatsku. Nadalje, poslujući u duhu desetljetne pomorske tradicije, Atlantska plovidba aktivno brine o svim
pomorcima, poštujući sve odredbe ugovora i najbolje pomorske prakse. Brod Zagreb posljednji je u floti Atlantske plovidbe na kojem je izvršena smjena, koja se zbog objektivnih okolnosti nije mogla ranije napraviti. Pandemija COVID-19 prouzročila je probleme u procesu smjena posada ponajviše zbog zatvorenosti luka diljem svijeta, posebno na Dalekom istoku – istaknula je za DuList voditeljica odnosa s investitorima i javnošću Atlantske plovidbe Sanja Putica.

-Naglašavamo također kako je Atlantska plovidba za cijelog boravka na brodu, poštovala sve odredbe ugovora pomoraca, bez obzira na to je li ugovor istekao ili nije, kao i nacionalni kolektivni ugovor – kaže Putica.

Pročitajte još

Stožer donio novu odluku o maskama

Dulist

ZABRINJAVAJUĆE STANJE U ŽUPANIJI U 10 godina dvostruko veći broj djece s prekomjernom težinom

Andrea Falkoni Račić

Uhićen mladić iz Splita koji je autom udario policajca

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija