Aktualno

Posada broda ‘Zagreb’ napokon se vratila u Hrvatsku

Posada broda ‘Zagreb’ u vlasništvu Atlantske plovidbe uspješno se vratila u Hrvatsku. Riječ je o posadi čija se smjena trebala odviti u ožujku ove godine, no u tom je procesu probleme stvorila upravo pandemija COVID-19.

-Ističemo u prvom redu zadovoljstvo što su svi pomorci predviđeni za smjenu s broda Zagreb stigli u
Hrvatsku. Nadalje, poslujući u duhu desetljetne pomorske tradicije, Atlantska plovidba aktivno brine o svim
pomorcima, poštujući sve odredbe ugovora i najbolje pomorske prakse. Brod Zagreb posljednji je u floti Atlantske plovidbe na kojem je izvršena smjena, koja se zbog objektivnih okolnosti nije mogla ranije napraviti. Pandemija COVID-19 prouzročila je probleme u procesu smjena posada ponajviše zbog zatvorenosti luka diljem svijeta, posebno na Dalekom istoku – istaknula je za DuList voditeljica odnosa s investitorima i javnošću Atlantske plovidbe Sanja Putica.

-Naglašavamo također kako je Atlantska plovidba za cijelog boravka na brodu, poštovala sve odredbe ugovora pomoraca, bez obzira na to je li ugovor istekao ili nije, kao i nacionalni kolektivni ugovor – kaže Putica.

Pročitajte još

Odazovite se na akciju darivanja krvi!

Dulist

Obilježavamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja

Dulist

U četvrtak 1A i 1B voze kao svakog radnog dana

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija