Aktualno

PORUKA PRODAVAČA S PLACE: Vidimo se pred Uskrs u parku Luja Šoletića!

Vidimo se pred Uskrs u parku Luja Šoletića – poručio je u Facebook grupi ‘Virtualna dubrovačka pjaca Nikša Cumeljan, jedna od prodavača koji se zalagao da se zbog radova u Gružu, placa umjesto u Lapad preseli upravo u gruški park. Cumeljan je, naime, objavio gradonačelnikov odgovor na ovu temu, a iz kojega je vidljivo kako će se placa u parku organizirati kroz zakonsku mogućnost sajmenih dana, ali će nositelj biti OPG-ovi.
Evo što je Cumeljanu napisao Mato Franković:
-Poštovani gospodine Cumeljan,
Na sastanku održanom u Maloj vijećnici Grada Dubrovnika dogovoreno je kako će se placa u parku Luja Šoletića održati kroz zakonsku mogućnost sajmenih dana. Tada ste Vi i ostali predstavnici izjavili kako Vam odgovara da navedeno bude od 1.5. pa dalje. Naknadno kroz email komunikaciju istaknuli ste kako smatrate da bi se isto trebalo dogoditi od travnja mjeseca. Prvih 5 dana travnja park Luja Šoletića zauzet je zbog dana cvijeća te bi se nakon toga Vi mogli koristiti navedenim prostorom. Tvrtka Sanitat neće organizirat placu u Parku Luja Šoletića jer isto nije zakonski moguće. Placa će ostati u Lapadu do završetka investicije. Nositelj sajmenih dana će biti Vaši OPG ovi koji će biti zaduženi za poštivanje svih zakonskih propisa a tvrtka Sanitat će u okviru svojih mogućnosti postavljati i uklanjati stolove iz Parka Luja Šoletića, Čistoća će navedeni prostor održavati čistim tokom cjelokupnog perioda vašeg rada. Za korištenje Parka Luja Šoletića tokom vremena Sajmenih dana bit će Vam naplaćena minimalna naknada korištenja prostora i neće Vas se teretiti za svakodnevne usluge Čistoće i usluge Sanitata – poruka je gradonačelnika.
Cumeljan se zahvalio na podršci kupcima, ali i Jadranki Šimunović iz Eko centra Zeleno sunce.

Foto: Ilustracija

Pročitajte još

NAKON PISANJA DULISTA Bumbete u Solitudu konačno u sustavu javne rasvjete

Dulist

Uporabna za dom umirovljenika u Gružu do lipnja, javna nabava za ‘bivši Čačićev’ do jeseni!

Dulist

FOTO Rak debelog crijeva najviše prijeti starijima od 50 godina, no obolijevaju i mlade osobe

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija