Županija

PORUKA MINISTARSTVA OŠ Cavtat je prioritet

PORUKA MINISTARSTVA OŠ Cavtat je prioritet

Načelnik Općine Konavle Božo Lasić i voditeljica Odsjeka za društvene djelatnosti Lucija Arbulić primili su u Villi Banac pomoćnika ministrice znanosti i obrazovanja Momira Karina i saborsku zastupnicu Sanju Puticu.

Tema razgovora bili su problemi školstva na području Konavala, te potreba hitne izgradnje nove zgrade OŠ Cavtat , pa se u razgovoru dotaknulo i financiranje projekta izgradnje škole. Sudionici sastanka su iz prostorija Općine Konavle pošli u obilazak same škole kako bi iz prve ruke vidjeli zašto je izgradnja nove apsolutno neophodna.

Poseban naglasak na OŠ Cavtat stavljen je i na sastanku na kojem su ranije u Palači Ranjina osim načelnika Lasića bili i župan Nikola Dobroslavić, potom ministrica regionalnog razvoja i EU fondova Gabrijela Žalac, saborski zastupnici Branko Bačić i Sanja Putica, zamjenica župana Žaklina Marević, ravnateljica Osnovne škole Cavtat Kate Kukuljica, zamjenice gradonačelnika Grada Dubrovnika Orlanda Tokić i Jelka Tepšić, te ravnateljica županijske razvojne agencije Dunea Melanija Mijić.

Ministrica i saborski zastupnici iskazali su spremnost za pomoć u pronalasku načina financiranja izgradnje novog objekta cavtatske škole.

 

Pročitajte još

[FOTO] Krcat Dom kulture u Čilipima, svi su došli na kviz Deana Kotige

Dulist

OLDTIMER RALLY U STONU Sedamdesetak povijesnih vozila će voziti od Komarne do Stona

Dulist

[FOTO] IDE SE NA GRAĐEVINSKU DOZVOLU Ovako će izgledati Sportsko-rekreacijski centar Čibača

Dulist