Županija

PORUKA MINISTARSTVA OŠ Cavtat je prioritet

Načelnik Općine Konavle Božo Lasić i voditeljica Odsjeka za društvene djelatnosti Lucija Arbulić primili su u Villi Banac pomoćnika ministrice znanosti i obrazovanja Momira Karina i saborsku zastupnicu Sanju Puticu.

Tema razgovora bili su problemi školstva na području Konavala, te potreba hitne izgradnje nove zgrade OŠ Cavtat , pa se u razgovoru dotaknulo i financiranje projekta izgradnje škole. Sudionici sastanka su iz prostorija Općine Konavle pošli u obilazak same škole kako bi iz prve ruke vidjeli zašto je izgradnja nove apsolutno neophodna.

Poseban naglasak na OŠ Cavtat stavljen je i na sastanku na kojem su ranije u Palači Ranjina osim načelnika Lasića bili i župan Nikola Dobroslavić, potom ministrica regionalnog razvoja i EU fondova Gabrijela Žalac, saborski zastupnici Branko Bačić i Sanja Putica, zamjenica župana Žaklina Marević, ravnateljica Osnovne škole Cavtat Kate Kukuljica, zamjenice gradonačelnika Grada Dubrovnika Orlanda Tokić i Jelka Tepšić, te ravnateljica županijske razvojne agencije Dunea Melanija Mijić.

Ministrica i saborski zastupnici iskazali su spremnost za pomoć u pronalasku načina financiranja izgradnje novog objekta cavtatske škole.

 

Pročitajte još

‘TEŽAK’ 29 MILIJUNA EURA Konavoski vijećnici izglasali povijesni proračun!

Dulist

KONAVOSKI PANOPTIKUM Ne propustite predavanje najpoznatijeg hrvatskog alpinista Stipe Božića

Dulist

Centar za rehabilitaciju Josipovac na Prvenstvu Hrvatske u kuglanju

Dulist