DuList IN

POP-UP SHOP Dizajneri spuštaju cijene samo za Vas!

POP-UP SHOP Dizajneri spuštaju cijene samo za Vas!

Dubrovačke ljubiteljice mode i idućeg će vikenda imati jedistvenu priliku kupiti dizajnerske artikle hrvatskih dizajnera po cijenama nižim i do 80 posto. Riječ je o artiklima Hippy Garden, Kralj i Krajina i Kate Almighty te stranih modnih dizajnera – Vjere Viličnik iz Londona, The Wandering Collectivea iz Barcelone te Bite Pourtavosi iz New Yorka.

Naime, nakon uspješnog Sample Sale eventa u Barceloni u lipnju ove godine i premijernih revija svojih dizjajnera The Wandering Collectivea, Kralj i Krajine te Maison Marquisea na zagrebačkom Fashion Weeku u svibnju tim američkog online shopa www.Trendcy.com odlučio se vratiti u Hrvatsku organizirajući Sample Sale i Pop-Up Shop u Art galeriji Sebastian u Dubrovniku.

Ovog vikenda, 26. i 27. srpnja održava se Pop-Up Shop gdje će se moći kupiti artikli nadolazećih kolekcija dizajnera za sezonu jesen/zima 2014. po pristupačnim cijenama.
Vjerujemo kako će mnoge ljubiteljice mode pohitati u Sebastian kako bi po pristupačnim cijenama našli nešto po svom gustu.

Pročitajte još

FIGURICE JELENE FEREGJA Društvene igre prožete tradicijom i dječjim duhom

Nora Di Leo

NAKON FINALA Španja o Barberiću: ‘Kapa do poda, bio je gušt dijeliti podij s tobom’

Dulist

ZVIJEZDE PJEVAJU Igor Barberić i Ivana Kindl osvojili prvo mjesto, Mihovil Španja srca Hrvatske

Dulist