Grad

Ponosno nosite ime našeg Parca? Dođite ispred njegove crkve 30. prosinca u 13 sati!

Pozivamo sve naše sugrađane, male i on malo veće, a koji nose ponosno ime našeg Parca da nam se pridruže u jednoj lijepoj misiji u čast našeg nebeskog zaštitnika! Vlaho, Blažu, Blaženka…

Dođite nam ispred Crkve svetoga Vlaha u četvrtak, 30. prosinca, u 13 sati i budite dio fotografskog projekta koji će činiti važno poglavlje monografijskog izdanja ‘Svi Vlahovi ljudi’! Riječ je o knjizi koju tjednik DuList priprema ususret 1050. Festi.

Čast nam je i zadovoljstvo na ovaj način obilježiti najvažniji nam dan ki dohodi nami jednom na godište, a upravo vi, dragi naši sugrađani – Parčevi imenjaci, činit ćete važan dio ove lijepe priče.

Dođite u nošnjama, u radnim odijelima, dođite i budite svoji – i Vlahovi. Spremno pozirajte našem Zvonimiru Pandži i na ovaj način čuvajte i ponosno još jednom bilježite ovo lijepo ime, za spomen!

Pročitajte još

Dječji vrtići Dubrovnik dobili tradicijske drvene igračke

Dulist

Bolnica raskinula ugovor s ‘Parking Timom’, uskoro novi natječaj!

Dulist

Napustio nas je veliki dubrovački profesor – Ante Skaramuca

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija