Aktualno

Poliklinika Glavić otvorila kliniku u Madridu: ‘U srcu Španjolske stoji naše kenova!’

Poliklinika Glavić otvorila je kliniku u centru Madrida u Španjolskoj. S prvim danom otvaranja prvi pacijent je započeo s terapijama u novotvorenoj Glavic Clinic Spain u Madridu! U srcu velike Španjolske, u strogom centru njenog glavnog grada, na Plazi Castilli – lokacija je nove klinike u podnožju jednog od nebodera koji čini tzv “Vrata Europe”, a simbolikom se veže i na činjenicu kako je baš Madrid grad prvijenac koji je odabran za međunarodni dom Poliklinike.

– Ovime smo otvorili novo poglavlje koje ćemo ispisati stranicama međunarodne ekspanzije. Glavic Clinic je prvi zdravstveni subjekt s ovih područja koji je otvorio poslovanje u zapadnoeuropskom svijetu. Govorili smo sami sebi, što uvijek ponavljamo našim pacijentma, uz nadu i ustrajnost – ono što svi drugi kažu da nije moguće, može se ostvariti. Naša vječna misija će biti pružanje nade onima kojima su rekli da za njih nada ne postoji. To je bio i ostat će smisao našeg postojanja. Sada će naš smisao biti i glasniji kako bi ga čulo još više onih koji nas trebaju, a misija će biti šira, jača i snažnija! – objavili su iz Poliklinike na službenim stranicama te naglasili kako je Španjolska od danas drugi dom Poliklinike. Novu kliniku u centru Madrida na društvenim mrežama komentirao je i Joško Glavić
-Davnih dana sam obećao kako će obilježje moga Grada biti utkano u svaki moj korak.  Danas se moj san ostvario…U srcu Španjolske, na “vratima Europe” stoji naše KENOVA Madridu! Korak otvaranja klinike u centru Madrida, bio je jedan od mojih najodlučnijih i najizazovnijih životnih koraka. Takvi koraci su oni pored kojih trebaš i tuđe korake. Beskrajno sam ponosan i zahvalan svojoj obitelji, svim bivšim i sadašnjim kolegama i suradnicima, koji su moj i njihov san – pretvorili u stvarnost  – objavio je Glavić.

Pročitajte još

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist

[FOTO] Na Orsanu započeli radovi za hangar VK Neptuna

Dulist

OD PETKA NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist