Crna kronika

Policija: Uzrok eksplozije se tek ima utvrditi

Policija: Uzrok eksplozije se tek ima utvrditi

Zamjenica glasnogovornice Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Andrijana Biskup rekla je u subotu u Dubrovniku da je nakon završenog očevida utvrđeno kako je 16-godišnjakinja koja je poginula nakon eksplozije u mjestu Donji Brgat, smrtno stradala prilikom paljenja kućnog otpada, te kako uzrok eksplozije još uvijek nije poznat.
”Oko deset sati u mjestu Donji Brgat došlo je do eksplozije prilikom koje je smrtno stradala 16-godišnja djevojka, a nakon provedenog očevida kojim je rukovodio nadležni državni odvjetnik utvrđeno je kako je do eksplozije došlo prilikom spaljivanja kućnog otpada, a točan uzrok eksplozije utvrdit će se naknadnim vještačenjem”, rekla nam je zamjenica glasnogovornice Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Andrijana Biskup.
Prema neslužbenim navodima maloljetna Matea K. poginula je kada je slijedom eksplozije nju pogodio još uvijek neutvrđen predmet, a detalji ove tragedije bit će poznati nakon što svoje izvješće o svemu podnese Centar za forenzična ispitivanja istraživanja i vještačenja ”Ivan Vučetić”.

 

Pročitajte još

Prometna nesreća u Gružu

Dulist

[FOTO] MALOLJETNIČKO NASILJE NA PROFILU ‘MOLI SE DUBROVNIK’ Brutalnost s TikToka izašla na ulicu

Nora Di Leo

TUŽAN DAN U DUBROVNIKU Preminuo i Antun Tonći Matković

Dulist