Aktualno

Policija: Svi granični prijelazi sasvim uredno rade i nigdje nije ispao nikakav problem

Na društvenim mrežama se u utorak navečer pojavila objava da na graničnom prijelazu Gornji Brgat nema policije i da se čekalo sat vremena na granici. Sve smo odlučili provjeriti s policijom.

-Vezano za granični prijelaz Gornji Brgat, nije došlo do toga da nije radio. Bio je kratki, od nekoliko minuta, prekid rada kad je bila primopredaja smjene, kad su se radile provjere je li ispunjavaju sve uvjete sukladno odluci. U principu, svi granični prijelazi sasvim uredno rade i nigdje nije ispao nikakav problem – naglasila je glasnogovornica Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Andrijana Biskup. Kaže i da je bilo upita i za druge granične prijelaze, međutim svugdje sve funkcionira bez nekih zastoja, dodala je.

Naglasila je također da mali broj policijskih djelatnika, zanemariv za službu, iz svojih osobnih razloga odbija dati na uvid potvrde koje imaju, ili nemaju nikakve potvrde.

-Opet, iz svojih osobnih razloga u što ne ulazimo. Međutim, moramo poštovati odluku stožera, kao što poštujemo sve druge odluke i primjenjujemo ih jednako prema svim građanima, tako i prema našim kolegama. Radi se o malom broju službenika koji ni na koji način nisu ugrozili službu niti prava građana koje putem MUP-a ostvaruju, bilo da se radi o graničnim prijelazima, upravnim poslovima.

Pročitajte još

Nizozemac traži oca koji je radio u hotelu Bellevue ’60-ih godina. Možemo li mu pomoći?

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] FRANO ĐUROVIĆ: Kad me netko pita: ‘Odakle ste?’, uvijek ću reći – iz Dubrovnika

Mia Njavro Banić

NOVI PLOVIDBENI RED Od ponedjeljka kraći boravak na Lokrumu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija