Aktualno

Policija: Svi granični prijelazi sasvim uredno rade i nigdje nije ispao nikakav problem

Policija: Svi granični prijelazi sasvim uredno rade i nigdje nije ispao nikakav problem

Na društvenim mrežama se u utorak navečer pojavila objava da na graničnom prijelazu Gornji Brgat nema policije i da se čekalo sat vremena na granici. Sve smo odlučili provjeriti s policijom.

-Vezano za granični prijelaz Gornji Brgat, nije došlo do toga da nije radio. Bio je kratki, od nekoliko minuta, prekid rada kad je bila primopredaja smjene, kad su se radile provjere je li ispunjavaju sve uvjete sukladno odluci. U principu, svi granični prijelazi sasvim uredno rade i nigdje nije ispao nikakav problem – naglasila je glasnogovornica Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Andrijana Biskup. Kaže i da je bilo upita i za druge granične prijelaze, međutim svugdje sve funkcionira bez nekih zastoja, dodala je.

Naglasila je također da mali broj policijskih djelatnika, zanemariv za službu, iz svojih osobnih razloga odbija dati na uvid potvrde koje imaju, ili nemaju nikakve potvrde.

-Opet, iz svojih osobnih razloga u što ne ulazimo. Međutim, moramo poštovati odluku stožera, kao što poštujemo sve druge odluke i primjenjujemo ih jednako prema svim građanima, tako i prema našim kolegama. Radi se o malom broju službenika koji ni na koji način nisu ugrozili službu niti prava građana koje putem MUP-a ostvaruju, bilo da se radi o graničnim prijelazima, upravnim poslovima.

Pročitajte još

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist