Crna kronika

Policija kod vozača našla 17 smotuljaka heroina

Policija kod vozača našla 17 smotuljaka heroina

Tijekom posljednjih nekoliko dana policijski službenici prometne policije tijekom prometne kontrole kod čak četvorice vozača koje su zaustavili su pronašli drogu.

Radi se o hrvatskih državljana u dobi od 30, 37, 21 i 62 godine koji su u četiri odvojena slučaja zaustavljeni na području Dubrovnika i Ploča, a kod kojih je, osim različitih prometnih prekršaja, utvrđeno kako kod sebe imaju manju količinu marihuane i heroina, donose iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

-Izdvajamo slučaj 62-godišnjeg vozača koji je u večernjim satima u nedjelju, 15. siječnja, zaustavljen u ulici Branitelja Dubrovnika tijekom redovne prometne kontrole. Vozač je upravljao osobnim vozilom dubrovačkih registarskih oznaka, a tijekom prometne kontrole podvrgnut je testiranju na prisutnost opojnih sredstava na koji je pozitivno reagirao, nakon čega je odbio liječnički pregled uzimanja krvi i urina radi analize. Osim toga, vozač je kod sebe imao 17 smotuljaka heroina koji su bili namijenjeni daljnjoj preprodaji – istaknuli su u priopćenju.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama, protiv 62-godišnjaka slijedi kaznena prijava u redovnoj zakonskoj proceduri, dok mu zbog počinjenog prometnog prekršaja slijedi prekršajni nalog.

Pročitajte još

[FOTO] SUDAR NA MAGISTRALI Dva automobila i cisterna, jedna osoba prevezena u bolnicu

Dulist

GOSPODARSKI KRIMINALITET Nizom kaznenih djela 41-godišnjak pričinio štetu od preko 100 tisuća eura

Dulist

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist